ŠTA BI BILA PRIJA DA NIJE PEVAČICA? Hrvatski novinar je pitao da li bi bila ČISTAČICA, evo šta je ODGOVORILA
Aleksandra Prijović, Foto: PETAR ALEKSIĆ

zanimljivo

ŠTA BI BILA PRIJA DA NIJE PEVAČICA? Hrvatski novinar je pitao da li bi bila ČISTAČICA, evo šta je ODGOVORILA

Prijovićeva je odgovara na pitanja novinara nakon koncerta u hrvatskoj prestonici

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Prijović, nakon uspešnog prvog koncerta u Zagrebu, održala je konferenciju za novinare.

Na samom početku ona se osvrnula na manji incident koji se dogodio, kada je jedna devojka pokušala da se popne na binu, ali je obezbeđenje u tome sprečilo.

- Kao što to uvek bude na koncertima, momci iz obezbeđenja su rekli devojci da ne može da se popne na binu. Ja, kad sam videla da se to dešava, bilo mi je žao sto se nije popela i došla do mene. Ali, kada sam joj rekla "ajde dođi", više je nisam ni videla - rekla nam je Prijovićeva, koja je istakla da joj je veoma žao što je do toga došlo.

Konferenciji su prisustvovali mediji iz regiona, a jedan novinar iz Hrvatske postavio je Aleksandri pitanje čime bi se bavila da nije pevačica.

- Staviću te u jednu hipotetičku situaciju. Više puta si potvrdila da si fantastična pevačica, potvrde se samo nižu, a mene zanima da nisi pevačica, kako bi zarađivala za hleb? Kako bi preživljavala? Koji bi bio tvoj drugi plan? - pitao je novinar.

- Ja sam vrlo snalažljiva, da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih našla nešto. Ali ovo je oduvek bio moj poziv, ja sam znala da ću biti pevačica, za mene ništa drugo nije postojalo. Mada mene dosta stvari zanima, tako da, sigurno bih se snašla - odgovorila mu je Priovićeva.

- Prošli put si mi rekla da voliš da čistiš po kući, eto, možda čistačica? - dodao je novinar iz Hrvatske, na šta je Aleksandra sa ponosom odgovorila.

- Volim. Što da ne? Čovek se snalazi kako zna i ume - rekla je kroz osmeh Aleksandra i oduševila sve.

Bonus video:

00:17

Dejan Kostić i Aleksandra Prijović zapevali

(Espreso/Telegraf/J.G)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.