NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA PRIJINOM KONCERTU: Nije mogla da sakrije SUZE, danas ŽIVI SVOJ SAN, a nekad je ovako bilo
Aleksandra Prijović, Foto: Pera/ATAImages

EMOTIVNO

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA PRIJINOM KONCERTU: Nije mogla da sakrije SUZE, danas ŽIVI SVOJ SAN, a nekad je ovako bilo

Na samom kraju pevačicu su preplavile emocije od sreće

Objavljeno:

Muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala treći koncert u Areni u Zagrebu, a na samom kraju pevačicu su preplavile emocije od sreće, te se rasplakala i publici ispričala jednu situaciju iz prošlosti

- Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje - ispričala je Aleksandra.

Ove reči pogodile su njenu koleginicu Teu Tairović, koja je između ostalog bila i njen gost sinoć na koncertu i koja je ridala dok ju je slušala o gorepomenutoj situaciji.

Nakon ovih emotivnih reči i scene, Aleksandra Prijović nastavila je da peva, a u jednom trenutku izula je štikle i ostala bosa, a potom je skinula i beli sako koji je nosila.

Podsetimo, Aleksandra se sinoć presvukla nekoliko puta, a najviše pažnje privukla je skupocena kombinacija, koja je sve raspametila. Priji su se zatim na sceni pridružili prvo pevač MC Stojan, a potom i koleginica Tea Tairović.

Bonus video:

00:20

Aleksandra Prijović izazvala delirijum u publici

(Espreso/Blic/Aleksandra Aleksov)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.