SRPKINJA SE UDALA ZA ŠEIKA I DANAS ŽIVI SAN MNOGIH: Zavirite u Jelenin DOM, ovakav LUKSUZ se ne viđa svaki dan
Jelena bin Drai sa suprugom, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

predivno

SRPKINJA SE UDALA ZA ŠEIKA I DANAS ŽIVI SAN MNOGIH: Zavirite u Jelenin DOM, ovakav LUKSUZ se ne viđa svaki dan

Svaki detalj pažljivo je biran

Objavljeno:

Prošlo je punih 14 godina otkako je Jelena Jakovljević postala gospođa Bin Drai. Slavna manekenka uživa pored poznatog arapskog šeika, biznismena Saida Bin Draija s kojim je stvorila topli dom pun ljubavi.

Kada je 2001. godine je prešla u Dubai i ubrzo postala jedan od najuspešnijh modela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, nije ni sanjala da će pronaći čoveka svog života pored kog će se skrasiti 2007. godine.

Uprkos tome što je imala profil na Instagramu, Jelena je poprilično čuvala svoju intimu. Tek ponekad je obaveštavala svoje pratioce o svojoj svakodnevici, a o pojedinim detaljima mogli smo da saznamo samo preko profila njenih drugarica.

Prošlo je punih 14 godina otkako je Jelena Jakovljević postala gospođa Bin Drai
Prošlo je punih 14 godina otkako je Jelena Jakovljević postala gospođa Bin Draifoto: prentscreen/instagram/jelenabindrai

Zato je bila poslastica svaki put kada gospođa Bin Drai dozvoli javnosti da vidi njen dom.

Dom Jelene bin Drai zaista je poput zamka dostojan princeze. Luksuzna vila nalazi se na plaži, koja se vidi sa jednog od raskošnih balkona.

Ako im se ne ide do plaže, par Bin Drai može da uživa pored bazena, okruženi zelenilom i šarenim cvećem.

Slavna manekenka uživa pored poznatog arapskog šeika, biznismena Saida Bin Draija s kojim je stvorila topli dom pun ljubavi
Slavna manekenka uživa pored poznatog arapskog šeika, biznismena Saida Bin Draija s kojim je stvorila topli dom pun ljubavifoto: prentscreen/instagram/jelenabindrai

A sada enterijer – svaka prostorija je u bež nijansama i zlatnim toplim tonovima. Nameštaj je dominatno bele boje, a porodica je pri odabiru birala i tradicionalne i savremene komade.

1 / 7 Foto: prentscreen/instagram/jelenabindrai

Iako bi neko mogao da pomisli da su se Bin Draijevi fokusirali na luksuz, prioritet im je ipak bila udobnost. Ono što im je bilo najvažnije jeste da naprave topao dom za njihovu decu - Asju, Hilala, Hamdana i Rašida.

Sudeći po fotografijama, oni su upravo u tome i uspeli.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Hello/Sanja Dojkić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.