JEDNA TRAKA JEDVA PREKRILA BUJNO POPRSJE FATALNE PLAVUŠE: Prizor dovodi do LUDILA , nije za MALOLETNE, kakva BOMBA
Pevačica, Foto: Printscreen/Instagram/Dara Bubamara

mačka

JEDNA TRAKA JEDVA PREKRILA BUJNO POPRSJE FATALNE PLAVUŠE: Prizor dovodi do LUDILA , nije za MALOLETNE, kakva BOMBA

Mnogi su oduševljeni snimkom koji se pojavio na mrežama

Objavljeno: 07:23h

Pevačica Dara Bubamara održala je još jedan u nizu svojih nastupa, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama iznenadio je sve.

Naime, Dara je za ovu priliku spremila providnu haljinu, koja je preko grudi imala jednu crnu traku, koja je jedva prekrila njene ogromne silikone, koji su se jedva držali u haljini i bili na ivici da ispadnu.

Pevačica je bila raspoložena, pevala je i veselila se, međutim, zbog ovog prizora publika je ostala zapanjena, te nije mogla da skine pogled sa dekoltea.

Inače, Daru Bubamaru redovno optužuju da fotošopira slike i krije prave kilograme, a da li je tako, procenite sami.

Podsetimo, pevačica smatra da je jaka jer je odrasla u radničkoj porodici pa nije imala nikog da je progura na estradi, kao i da joj je teško odrastanje pomoglo da kroz život korača hrabrije.

- Zato sam toliko jaka i borac jer sam odrasla u radničkoj porodici, što me niko nije gurao i pomagao mi. Sve sam sama stekla tako da sam jako ponosna kako su me vaspitali. Kada bih ponovo živela, živela bih život Dare Bubamare. Jeste da je bio malo težak, mnogi su hteli da me slome i ruše što privatno, što poslovno ali nisu mogli, kaže pevačica i dodaje:

- Ne znam ko je ljubomoran na mene, znam ko me voli. Puštam u život samo ljude koji me vole. Ja volim celu estradu jer naš posao nije lak zato ih podržavam sve. Ima i onih sa kojima nisam okej, ali samo zato jer oni sa mnom nisu dobri.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.