"PET PUTA SAM IŠLA POD ANESTEZIJU, VADILI SU MI ĆELIJU!" Ivana Korab otkrila detalje HORORA koji je preživela, UŽAS
Ivana Korab, Foto: Printscreen/Instagram/ivanakorab

BORILA SE ZA POTOMSTVO!

"PET PUTA SAM IŠLA POD ANESTEZIJU, VADILI SU MI ĆELIJU!" Ivana Korab otkrila detalje HORORA koji je preživela, UŽAS

Ivana Korab je detaljno opisala svoju borbu za potomstvo

Objavljeno:

Manekenka Ivana Korab se početkom juna porodila i na svet je donela sina Nou, a kako sada priznaje, njen stariji naslednik Mateo je ljubomoran na mlađeg brata.

- Sad se stalno šalim. Sin Mateo je brižan, ali u isto vreme nesvesan prema mlađem bratu, jer ima dve i po godine. Često se nasloni na njega i kaže mu: “Gde si mali?“. I jeste ljubomoran, samo što to ne iskaljuje na bratu, nego na meni. Govori mi: “Mama, uzmi mene!“. Na lepši način pokazuje ljubomoru. Interesantno je da moj brat ima dva sina, i još dve sestre imaju sina, skoro smo mali fudbalski tim. Imamo 12 dečaka i jednu devojčicu u užoj i široj familiji - priča Ivana Korab i otkriva da prema svojim pratiocima na društvenim mrežama kojih ima preko milion, deli sve ono što čini njen život bez ulepšavanja.

- Gube se pratioci kada nisi aktivan. Gledam da budem realna i da budem ono što sam ja. Uvek pokažem nedostatke. Nikad ne prikazujem savršen život, nikome nikada nisu ovce na broju. Poenta socijalnih medija je da pokažeš šta je realnost kada imaš veliku publiku. Nosim se sa svim. Lepše je kada ženama pokažem da sam se porodila, da mi se koža nije vratila, višak kilograma... To je mnogo normalnije i mnogo ljudskije. Nisam top, ne spavam, ne jedem.. Ima stvari koje nisu glamurozne, ali je poenta da svim mama daš podršku. Otišla sam kod lekara sa izgrickanom majicom, a to nisam primetila. Bila sam i prljava. To je ono sa čim se mame svakim danom suoče. To je ono što ljudi kod mene cene - moja realnost im se dopada. Ne umem drugačije. Zaboravim stvarno šta je bilo, a kamoli šta sam slagala. Ne želim da na dnevnom nivou imam život u kom sa neiskrena - napominje Ivana.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/ivanakorab

Prve dve vantelesne nisu uspele, treća je uspela sa sinom Mateom, četvrta nije.. I onda je peta uspela prirodnim putem sa sinom Noom. Prirodno znači da su procesi gde je manja doza hormona. Pet puta sam išla pod sedativnu anesteziju, vadili ćeliju... Kada se sve to završilo, pričala sam o tome sa svojom publikom, kako bi pomogla svojim ženama. Treba što više da se edukujemo, što šire da gledamo - priča Ivana i dodaje:

Želim od 18. godine da usvojim dete. Mnogo volim decu. Moj je san bio da imam puno dece i uvek mi je bila ideja da rodim dvoje i dvoje usvojim. Međutim, to su neke stvari koje ti se nametnu. Ko ima mogućnosti, zašto da ne. Trenutno imam bebu od pet meseci, ali se nikada ne zna u budućnosti. Možda jednog dana stvarno to uradim. Da li ću to brzo ili ću sačekati da moja deca porastu - videću - zaključuje Ivana Korab.

Bonus video:

00:06

Ivana Korab sa misterioznim muskarcem se drži za ruku

(Espreso/Blic/Aleksandra Ivanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.