"DA LI SI IMALA PROBLEME SA SUPRUGOM ZBOG MENE?" Darko Tanasijević postavio NEPRIJATNO PITANJE Ani Radulović
Ana Radulović i Drako Tanasijević, Foto: Printscreen/RTV Pink

PROČITAJTE NJEN ODGOVOR

"DA LI SI IMALA PROBLEME SA SUPRUGOM ZBOG MENE?" Darko Tanasijević postavio NEPRIJATNO PITANJE Ani Radulović

Ana Radulović i Darko Tanasijević su imali potpuno iskren razgovor ispred kamera

Objavljeno:

Od početka "Elite", voditelji Pinka Ana Radulović i Darko Tanasijević postali su tandem na malim ekranima, ali i privatno - zahvaljujući društvenim mrežama svi primećuju da u poslednje vreme često izlaze zajedno, a kada ponovo stanu pred kamere, već imaju nesuglasice oko toga ko će od njih dvoje pričati u njihovo ime.

- Nemojte on da priča, pošto prošli put, kada su nas u gradu zatekle kolege, bolje da nije pričao - našalila se Ana pred kamerama emisije "Ekskluzivno", a Darko se odmah nadovezao:

Da li si imala problema kod kuće sa suprugom zbog mene i mojih izjava? - upitao je Tanasijević, dok je Radulovićka jasno stavila do znanja da ni najmanji povod za problem nije imala.

1 / 4 Foto: Printscreen/RTV Pink

Nisam, zato što si ti preneo da je sve u redu - objasnila je Ana, sa kojom je saglasan bio i Darko:"Dobro, preneo sam kako jeste!"

On me čuva. Znam ja i sama da se čuvam, ali bolje je kada su tu kolege, sa kojima se družim i privatno - objasnila je popularna TV voditeljka, što je inspirisalo Darka da se ponovo našali na račun svoje koleginice i njenog supruga, poznatog pevača Mirčeta Radulovića.

Moram da kažem, Mirče me je unajmio. Pozvao me je pre nekoliko nedelja, rekao je:"Dare, ti si mi tu od poverenja, u Šopićku nemam poverenja... Molim te, je l' možeš da budeš tu, uz moju suprugu? Vi izlazite, družite se i, ako ti se ne dopada ona kao drugarica, koleginica, ti se druži". Imam nedeljnu novčanu nadoknadu, tako da, hvala - našalio se Tanasijević i nasmejao koleginicu.

1 / 5 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Tek sledi haos u "Eliti"

Sudeći po rečima Ane Radulović, u "Eliti" nas tek očekuju neverovatna iznenađenja. "Šta se dešava s ovim, a šta će biti s ovim?", ljudi mene pitaju za mišljenje. Pa, ljudi, bukvalno ni ja ne znam šta će se dešavati i zato je toliko, ustvari, gledano jer je neizvesno, ne možemo da pretpostavimo šta će se odvijati dalje. A znate kako kažu, od Nove godine tek kreće, tako bude svake sezone, a ja kažem - gde ćete više od ovog, ovde krenulo od prvog dana! Šta će od Nove godine da se desi? Evo, ostaje nam da vidimo i komentarišemo - zaključila je voditeljka.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.