BIO JE PRAVI APOLON, NEMA ŽENE KOJA GA BUDNA NIJE SANJALA: Ljubio je 30 GODINA MLAĐU, i danas je OPASNA FACA
Pevač, Foto: prentscreen/youtube/VLADIMIR OMORAC

nekad i sad

BIO JE PRAVI APOLON, NEMA ŽENE KOJA GA BUDNA NIJE SANJALA: Ljubio je 30 GODINA MLAĐU, i danas je OPASNA FACA

Od samog pojavljivanja bio je glavni miljenik lepšeg pola, ali mu talenat nije manjkao ništa manje od lepote

Objavljeno:

Mnoge velike zvezde bivše Jugoslavije povukle su se zadnjih godina sa javne scene, pa tako se o njima danas malo zna.

Jedan od njih je pevač Vlado Kalember, frontmen čuvene grupe "Srebrna krila". On je važio za najvećeg zavodnika na balkanskoj javnoj sceni.

Od samog pojavljivanja bio je glavni miljenik lepšeg pola, ali mu talenat nije manjkao ništa manje od lepote.

Vlado Kalember bio je pravo osveženje za ceo region kada je reč o muzici. Karijeru je započeo vrlo mlad, sedamdesetih godina prošlog veka, a vrhunac slave je dostigao desetak godina kasnije.

Davne 1978. postao je frontmen grupe "Srebrna krila", a pesme koje su tada snimili i danas su veliki hitovi: Duet sa Lepom Brenom - "Jugoslovenka", "Vino na usnama", "Ana", "Zakuni se ljubavi", "Prva noć sa njom", "Ja nisam kockar", Otkad si otišla"...

Važio je za jednog od najlepših muškaraca na ovim prostorima, a njegov prepoznatljiv osmeh godine nisu promenile.

- Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi preneli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i "prišiveno". Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara - rekao je Vlado svojevremeno.

Međutim, poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi sa Lokicom Stefanović, šeficom tada popularnih „Lokica“, ali ta veza nije opstala.

Voleo 30 godina mlađu

Premda su ga mediji proglašavali večitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner, sa kojom ima sina Darijana. Ipak, nakon osam godina provedenih u braku stavili su tačku na svoj odnos.

- Ana i ja imamo najlepšu stvar koja se desila, a to je dete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost - rekao je Kalember.

Vlado danas ima 70 godina, što je u odnosu na njegov izgled dosta iznenađujuće. Rođen je 26. aprila 1953. godine u Strumici.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.