"NAPADA LJUDE, A BRANI ŽIVOTINJE" Nataša DNK odgovorila na Karleušin komentar, evo kakvo mišljenje je imala o njom
Nataša Aksentijević, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

sve interesuje

"NAPADA LJUDE, A BRANI ŽIVOTINJE" Nataša DNK odgovorila na Karleušin komentar, evo kakvo mišljenje je imala o njom

Jelena Karleuša je komentarisala Natašu Aksentijević zbog njenog načina ishrane, a sada je i glumica odgovorila

Objavljeno: 11:58h

Jelena Karleuša osula je paljbu po Nataši Aksentijević zbog voditeljkine ljubavi prema slanini. Muzička zvezda je na Instagramu objavila Natašin intervju, pa joj se u nimalo pomirljivom tonu, uz sijaset prozivki, obratila.

Aksentijevićevaje bila iznenađena što JK uopšte ima vremena da se bavi njome.

- Ja sam zaista iznenađena. Karleuša je meni uvek bila simpatična. Šta da kažem o ženi koja napada ljude, a brani životinje? Nije mi palo na pamet da Jelena Karleuša ima vremena da misli šta Nataša Aksentijević misli o slanini. Sve je ovo besmisleno! Jelena je možda ljuta, možda stvarno voli prasiće. Ko zna koja je njena muka - kaže Nataša DNK za Informer.

Podsetimo, Jelena je u svom obraćanju na društvenoj mreži Instagram napisala:

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i go**a što se mene tiče (bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo (o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri da ne govorim - tvoja stvar), ali moraš da razumeš da nema šta ti da dozvoljavaš kad je o tuđem životu reč! - oštra je bila Jelena, a tu nije stala.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

- Tu ja tebi ne dozvoljavam! Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti, navijaš za masakar životinja koje imaju pravo da žive baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju! Ti si kako kažeš isto što i svinja, mada svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta! Budi više svinja, a manje ignorantna budala - poručila je Nataši.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Informer/Milan Dimitrijević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.