NEKE DIŽU KREDIT DA POVEĆAJU GRUDI, A ONA IH NEĆE: Vatrena CRNKA (50) IZVADILA SILIKONE, SRPKINJA ŠOKIRALA SVE
Tina Ivanović, Foto: Instagram

DA LI JE MOGUĆE?

NEKE DIŽU KREDIT DA POVEĆAJU GRUDI, A ONA IH NEĆE: Vatrena CRNKA (50) IZVADILA SILIKONE, SRPKINJA ŠOKIRALA SVE

Ona pokazuje koliko je lepa bez njih te da joj, zapravo, nikada nisu ni bili potrebni.

Objavljeno: 12:08h

Pevačica Tina Ivanović ima 50 godina i više nikada neće stavljati silikone u svoje telo.

Nakon što je povadila sve od silikona što je imala u sebi, Tina pokazuje koliko je lepa bez njih te da joj, zapravo, nikada nisu ni bili potrebni.

- Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda. (smeh) Moram da kažem da nemam više implante, sada sam prirodna. Mnogo je lepše kad si prirodan... Prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi... Sve prirodno - izjavila je Tina tim povodom za "Grand news".

1 / 7 Foto: Kurir

- Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine, nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi - rekla je pevačica takođe na tu temu.

- Danas sve devojke liče jedna na drugu užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikon iz usana i više da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: "Hoćeš da probaš sve kao majmun", e pa tako sam i ja, ali više to ne želim - istakla je Tina za DeToxic.

Bonus video:

02:36

ON JE MOJ ŠEF! Tina Ivanović je već 26 godina sa Zvezdanom, a ono što je uradio za nju bi RETKO KOJI MUŠKARAC DANAS UČINIO

(Espreso/Kurir/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.