ČOVEČE, JESI LI OVO STVARNO TI? Nekada ste ga gledali na TELEVIZIJI, a sada samo priča o POLITICI, NEPREPOZNATLJIV
Postao drugi čovek, Foto: Instagram/Dean Cain

KO JE OVO?

ČOVEČE, JESI LI OVO STVARNO TI? Nekada ste ga gledali na TELEVIZIJI, a sada samo priča o POLITICI, NEPREPOZNATLJIV

Publika ga pamti najviše po jednoj ulozi, a od tad se dosta promenio

Objavljeno:

Holivudski glumac Din Kejn poslednjih godina privukao je više pažnje zbog svojih političkih sklonosti nego zbog svoje glumačke karijere. Poznato je da je 2016. i 2020, godine podržao i glasao za Donalda Trampa.

Zvezda "Supermena", nakon što je odustala od filmske karijere kako bi kao samohrani otac odgajao svog sina, zbog čega se po medijima pisalo da superheroji zaista postoje, nedavno je viđen u Los Anđelesu i to na 91. godišnjoj holivudskoj božićnoj paradi.

Publika ga pamti najviše po ulozi "Klarka Kenta" is "Supermena" u kojoj je glumio pune četiri sezone uz Teri Hačer, "Luis Klark".

Zvezda 'Supermena'
Zvezda "Supermena"foto: ABC Collection / Everett / Profimedia

On je takođe glumio i u: ‘Beverly Hills 90210‘, ‘Just Shoot Me!‘, ‘Ripley‘s Believe It Or Not‘, ‘Law & Order: SVU‘, ‘Frasier‘, ‘Smallville‘, ‘Entourage‘ i ‘Don‘t Trust the B*** in Apartment 23‘.

Ono što malo ko zna je da je Din imao teško detinjstvo, jer je njega i majku, nažalost, napustio njegov otac, te glumac nije ni upoznao svog biološkog oca.

Sa njegove 4 godine njegova majka se udala za Kristofera Kejna, a njegov narušeni odnos sa ocem izuzetno je oblikovao glumca. Koliko je Kejn bio jak govori to da se dugo borio za starateljstvo nad sinom nakon 11 godina borbe nad istim.

Ono što malO ko zna je da je Din imao teško detinjstvo
Ono što malO ko zna je da je Din imao teško detinjstvofoto: Instagram/Dean Cain

Glumac se pobrinuo da bude uz svog sina na svakom koraku njegovog odrastanja, čak i da mu kuva svaki obrok, pa je tako jednom prilikom izjavio za "Page six":

- Svaki obrok kuvam za svoje dete. Ako ja ne kuvam, on ne jede. Znam da spremim veoma dobar biftek. Takođe sam odličan u tome da uzmem 9 ostataka koje imam i pretvorim ih u nešto. Poslednjih 18 godina moje karijere bilo je zasnovano na tome da budem prvo otac, a zatim glumac.

1 / 4 Foto: Instagram/Dean Cain

Kejn je tada istakao da ne žali zbog svoje odluke, zbog čega su ga prozvali "Supermenom iz stvarnog života":

- Uvek sam tu. Ja sam veoma prisutan otac i nikada ništa ne bih uradio drugačije. Ljudi me pitaju, kao, "Zar niste težili nečemu?" Da, težio sam životu! Mislim da je prilično ponosan na tatu, ali da budem iskren, i ja sam prilično ponosan na njega. Mislim da je on moje omiljeno ljudsko biće na planeti.

Bonus video:

19:17

VEČERNJI DNEVNIK 30.11.2023

(Espreso/Telegraf/E.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.