OVA ŽENA TVRDI DA BI BILA VEĆA ZVEZDA DA JE NISU SABOTIRALI: Pomenula i Seku Aleksić, za ovo se NIKAD NIJE POKAJALA
Pevačica, Foto: Dragan Kadić

iskrena

OVA ŽENA TVRDI DA BI BILA VEĆA ZVEZDA DA JE NISU SABOTIRALI: Pomenula i Seku Aleksić, za ovo se NIKAD NIJE POKAJALA

Jovana je dugi niz godina deo javne scene

Objavljeno:

Pevačica Jovana Tipšin otkrila je kako je svojevremeno pesma Seke Aleksić, koja je postala hit, prvo ponuđena njoj, ali je odbila ponudu jer se ona nikako nije pronašla u rečim "Hej da sam muško".

Kako dalje tvrdi, iako je zadovoljna svojom karijerom i uspehom, da joj drugi nisu podmetali nogu, smatra da je mogla da bude i mnogo veća zvezda nego što je sada.

- Meni je Braja nudio tu pesmu, ja sam pročitala tekst i nekako nisam pronašla sebe u toj pesmi i odbila sam ga. Ne kajem se za to što sam odbila pesmu, jer mislim da nije trebalo ja to da snimim, već Seka. Čula sam i da je nekim velikim zvezdama žao što nisu snimile neke moje pesme - rekla je Jovana za Skandal, pa se osvrnula na to kako je mogla da bude mnogo veća zvezda da je nisu sabotirali:

- Mislim da su me minirali indirektno, direktno nisu. Indirektno jesu, i to mnogo njih. Ja sam se sama borila kroz svoju karijeru. Nisam imala nikoga da me gura, ali hvala Bogu, Bog je veliki, dao mi je glas i dao mi je da budem vredna, radna, tu upornost mi je dao i to što imam u saradnji sa svima, ja sam sa svima u dobrim odnosima.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Republika/M. K. V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.