OVAJ GOSPODIN SVAKO VEČE ZA LAKU NOĆ LJUBI 30 GODINA MLAĐU: Sad za javnost OBELODANIO pikanterije, GLUMAC iznenadio
Frano Lasić, Foto: Damir Dervišagić

iskren

OVAJ GOSPODIN SVAKO VEČE ZA LAKU NOĆ LJUBI 30 GODINA MLAĐU: Sad za javnost OBELODANIO pikanterije, GLUMAC iznenadio

Frano Lasić otkrio šta svaki dan govori 30 godina mlađoj supruzi

Objavljeno: 18:51h

U emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića gostovao je glumac koji je bio veoma popularan u bovšoj Jugoslaviji, a i danas je regionalna zvezda Frano Lasić.

Osim kao glumac javnosti je poznati i kao pevač koji često priređuje kamerne koncerte, a njegovi najpoznatiji hitovi su "Zagrljeni" i "Volim te budalo mala".

Kaže da ga često iznenadi ono što o sebi pročita u novinama, ali da je svestan prirode svog posla:

- Kada se bavite nekim javnim poslom, glumom, filmom i td. onda je neminovno da živite u nekoj simbiozi sa novinarima. Stavljaju se naslovi koji me često iznenade. Puno ljudi ne čita članke nego samo naslove i onda zaključi na osnovu toga. To nije baš realno, naravno, ali šta da kažem odabrao sam taj posao i zadovoljan sam zbog toga - rekao je glumac.

1 / 2 Foto: Kurir Televizija

Za sebe kaže da nije pevač, ali da voli da peva u malim prostorima kada se publikom oseća razmenu:

- Ja nisam pevač. Nisam Pavaroti. Ti moji konceti, ja to radim u malim dvoranama, jer volim tu komunikaciju sa publikom. To je faktički komuniciranje sa publikom. Ja im postavim pitanje oni mi odgovore. Često ispričam i neke anegdote što je ljudima interesantno.

A njegova supruga Milena, za koju tvrdi da mu je najveća podrška često mu zameri što na koncertima priča i da bi trebalo više da peva.

02:12

BIO JE I OSTAO JEDAN OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA NA JAVNOJ SCENI! U braku je sa 30 GODINA mlađom suprugom, a ovo joj govori SVAKI DAN!

Na pitanje voditelja da li i koliko često svojoj supruzi govori Volim te budalo mala Lasić je odgovorio:

- Svaki dan. Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje ja ne bih ponovo počeo da radim koncerte.

Bonus video:

00:46

SAVRŠENI INTIMNI ODNOS TRAJE 12 MINUTA IZ DVA RAZLOGA! Goca Tržan otkrila kako je došla do SAVRŠENOG trajanja ljubavnog čina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.