ŠTA TI DEČKO KAŽE ŠTO SE SNIMAŠ NA SAJTU ZA ODRASLE? Srpkinja NEMA BLAMA da prizna, EVO KAKO SE MUŠKARCI OPHODE
Tamara Radmilović, Foto: Instagram printscreen/malla_tacca

ISKRENO ZA ESPRESO

ŠTA TI DEČKO KAŽE ŠTO SE SNIMAŠ NA SAJTU ZA ODRASLE? Srpkinja NEMA BLAMA da prizna, EVO KAKO SE MUŠKARCI OPHODE

Da li je nešto sakrila?

Objavljeno: 21:29h

Mnoge je šokirala pevačica Tamara Radmilović kada je nedavno objavila da zarađuje na sajtu za odrasle.

Čak je jednom prilikom otkrila i da mnogo bolje zarađuje na ovaj način nego od pevanja, pa je muzičku karijeru stavila u drugi plan.

U emisiji "Brak na neviđeno" Tamara nije uspela da se uda, a poznato je da ova bivša učesnica "Zvezda Granda" ima jedan brak iza sebe.

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Upitali smo skandaloznu pevačicu da li ima nameru ponovo da se uda i šta očekuje od nekog ko bi možda bio njen budući suprug.

– Porodična sam i uvek sam htela da imam skladan brak kao što imaju moji roditelji koji su 45 godina zajedno, ali se moj brak završio kada je moj sin imao godinu dana i nije bio ni blizu harmoničan kao brak mojih roditelja! Posle toga sam imala dve neuspele veze i sama sam, potpuno sama bez ikakve veze sa muškarcima već više od godinu dana - rekla je Tamara za Espreso i potom dodala:

– Trebalo mi je vreme da se naviknem na to jer sam ceo život provela u vezama, ali sada kada sam se navikla zaista ne znam čime bi neko ponovo mogao da me kupi i da mi uđe tako u život. Imam neki svoj tempo i uopšte trenutno nemam mesta ni za koga što ne znači da bih volela da ostanem sama nego jednostavno navikla sam i lepo mi je sada ovako, a ako bih rešila nekada ponovo da se nekome prepustim morao bi to da bude neko mnogo tolerantan, ko bi imao živaca za moje izgubljene živce, razumevanje za moj posao i to što sam majka, a onda da bude sličan meni, da ima tu neku ludu stranu jer dosadu ne podnosim, a da može da se nosi sa velikim obavezama u životu kakav je brak, da volimo slične stvari da je slično atraktivan meni i da je mojih godina, može i mlađii! I naravno veran, jer kada sam ja ovakva riba bila verna svakom dečki pored brojnih iskušenja kao pevačica u noćnom životu, može i muškarac to da bude.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.