BILJANA SEČIVANOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOG ŽIVOTA!? Zbog muža planira SVE DA OSTAVI? Donela RADIKALNU ODLUKU
Biljana Sečivanović, Foto: Damir Dervišagić

IZRIČITA JE

BILJANA SEČIVANOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOG ŽIVOTA!? Zbog muža planira SVE DA OSTAVI? Donela RADIKALNU ODLUKU

Pevačica Biljana Sečivanović je otkrila svoje dalje planove što se tiče karijere i njenog braka

Objavljeno:

Biljana Sečivanović bila je jedna od omiljenih učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Međutim, odlučila je da svoju pevačku karijeru ostavi po strani i posveti se nečemu drugom. Biljana je otkrila da je ključna tačka bio njen suprug, koji ju je savetovao da se ne forsira i slobodno ostavi mikrofon po strani.

- Malo sam stopirala. Na samom startu sam radila pun gas što bi mladi rekli, ali ove godine sam razgovarala sa suprugom i zaključili smo da nema potrebe više toliko da forsiram sebe, a samim tim ni njega - otkrila je Bilja a potom dodala:

- Krenuli smo da se bavimo još nekim poslom van ovog mog tako da dopunjavamo to vreme. Rekla sam da ću se pevanjem baviti dok sam živa i dok dišem. Muzika je moja ljubav i moj život, to me ispunjava. Sve dok me glas bude služio, ako dragi Bog bude dao da me posluži još, ja ću pevati sebi i mojim dragim prijateljima, ali da to sad bude pod moranjem, svaki vikend, to ne.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

- Nekada sam radila da nisam znala ni gde radim ni kod koga radim, ni šta radim, da li sam sletela i poletela, u kojoj sam zemlji. Bez dana odmora, umela sam pevam po 30 dana u kontinuitetu svaki dan, a u to vreme mi je bilo super. Bila sam puna energije i snage. Ne kažem da sada nemam, ali je vreme da se malo poštedim, da sačuvam zdravlje i glas, ali i da bude prostora za sve ostalo - istakla je Biljana.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.