DA LI JE MOGUĆE DA MEMEDOVIĆEVA ĆERKA OVO RADI? Podatak ostavio u ČUDU baš sve, o ovome će GOVORITI cela ZEMLJA
Jovan Memedović ponosan na ćerku, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ko bi rekao?

DA LI JE MOGUĆE DA MEMEDOVIĆEVA ĆERKA OVO RADI? Podatak ostavio u ČUDU baš sve, o ovome će GOVORITI cela ZEMLJA

Maša se na različite načine trudi se da proširi svest o održivom razvoju i reciklaži

Objavljeno:

Maša Memedović ponovo dokazala šta znači lepo i korisno. I moda i očuvanje prirode...

Pod nazivom "Mystical Forest Soirée", pre dva dana održan je ovogodišnji ELLE STYLE AWARDS - najveća modna dodela nagrada poznatim ličnostima na našim prostorima.

U ruke slavnim damama i muškarcima otišle su nagrade za životno delo, muziku, preko doprinosa u sportu, pa sve do nagrade za glumu i dizajnera godine.

Maša Memedović ponovo dokazala šta znači lepo i korisno
Maša Memedović ponovo dokazala šta znači lepo i korisnofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glamurozno veče upriličile su brojne poznate ličnosti u elegantnim, neobičnim i prestižnim modnim komadima. Među njima, pažnju je privukla i ćerka našeg poznatog novinara Jovana Memedovića.

Maša se odmah pohvalila svojim izgledom na društvenim mrežama i nije pogrešila. Svima je poslala jasnu poruku kako nešto jeftino, a brendirano može da izgleda otmeno i "skupo".

Maša Memedović poznata je po očuvanju prirodi
Maša Memedović poznata je po očuvanju prirodifoto: prentscreen/instagram/masamemedovic

Maša Memedović poznata je po očuvanju prirodi. Na različite načine trudi se da proširi svest o održivom razvoju i reciklaži. Često posećuje seknd hend prodavnice u kojima pronalazi očuvane, brendirane i jeftine komade odeće. Svesni smo koliko brza moda utiče ne samo na naš džep, nego i životnu sredinu, ali i jeftinu radnu snagu tamo negde u Aziji ili Africi.

"Obožavam second-hand jer sa sigurnošću znam da su stvari koje pronađem unikatne. Naučila sam da šijem i volim da eksperimentišem sa stvarima koje su mi velike, pa odmah po dolasku kući iz second-handa sednem za mašinu da nešto suzim, skratim, utegnem i tako ga načinim svojim!", rekla je ranije Maša u intervjuu za Elle.

Za ovaj prestižni događaj Maša se odlučila za oversajz sako poznatog mondog brenda "YSL" koji je, kako kaže, "iskopala" u seknd hendu za 400 dinara. Sako je bio toliko veliki da ga je Maša iskoristila kao haljinu, dole je se odlučila za crne grilonke i klasične salonke u istoj nijansi.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.