MLADOŽENJA BIO SA KUMOM, PRVU BRAČNU NOĆ PROVELA SAMA! Danica PATOSIRALA SRBIJU izjavom, da li je ovo MOGUĆE?
Foto: Printscreen Instagram/danicakrstic

OVO NISTE ZNALI

MLADOŽENJA BIO SA KUMOM, PRVU BRAČNU NOĆ PROVELA SAMA! Danica PATOSIRALA SRBIJU izjavom, da li je ovo MOGUĆE?

Šokirala je detaljima iz prve bračne noći.

Objavljeno:

Pevačica Danica Krstić nakon svadbe otvorila je dušu i šokirala je detaljima iz prve bračne noći.

Ona će ovu godinu svakako pamtiti po najlepšem danu kada je izgovorila sudbonosno „da“, a uprkos venčanju, Danica je otkrila da je kod nje sve i dalje nepromenjeno.

-Apsolutno se ništa nije promenilo jer sam sa suprugom živela već 4 godine zajedno. Dugo se znamo, i to posmatram kao papir, ali bio je red, trebalo je da se pravi žurka, a mi Srbi volimo velika veselja. Morali smo da napravimo jednu veliku žurku za porodicu i prijatelje – rekla je Danica za Grand.

Pevačica je naglasila da se zapravo udala kako bi mogla da napravi žurku.

-Pa kako drugačije? Šalu na stranu, Nikola i ja smo inače jako opušteni privatno i ne opterećujemo se mnogo zbog tih stvari, ali zbog porodica. Ja sam jedinče, ali mnogo volim žurke. Nemam često priliku da budem na njima, ali volim i da ih organizujem. I lepo smo se proveli – priznala je.

Danica će sigurno dugo pamtiti sjajnu atmosferu sa svog velikog svadbenog veselja, ali i po jednom neugodnom osećaju na kraju večeri.

Slika sa svadbe
Slika sa svadbefoto: Printscreen: Instagram/goranmayofficial

-U suštini pamtim samo to da je bila dobra žurka jer sam trčala na sve strane oko gostiju i kolega. NIsam mogla da se skrasim i da uzmem da đuskam ili da se zezam na podijumu već smo morali da ispoštujemo i protokol, sad se smej, sad se slikaj, sad ide venčanje. BIo je veliki nered u mojoj glavi, ali znam da su me noge bolele jedno sedam dana posle venčanja od đuskanja, skakanja i letenja na sve strane. Samo mi je bitan taj osećaj da nam je svima bilo prijatno, veselo i zabavno – ispričala je Danica.

S obzirom da je prezadovoljna provodom na svadbi, Danica je najavila organizovanje još jedne zabave u martu.

-Kada budu Mladenci, tada pravimo još jednu žurku – rekla je pevačica kroz osmeh.

Prva bračna noć Danice Krstić
Prva bračna noć Danice Krstićfoto: Printscreen Instagram/danicakrstic

Danica je prvu bračnu noć po sopstvenom priznanju prespavala, a otkrila je i šta je radio njen muž.

-Kako sam došla kući, ja sam skinula šminku, razmontirala se i zaspala. On je ostao sa mojom kumom. Oni su bili budni do 4 ujutru, ja do 2, kao nije me bilo… Gazila sam prethodno po petama jer stopala nisu postojala – priznala je Danica uz smeh i istakla da nije bilo ni brojanja novca, tradicionalnog novog sprskog svadbenog običaja:

-Ne, ja sam rekla da to ne dolazi u obzir. To možemo da radimo samo kad se ja odmorim. Uostalom, nismo ni pravili svadbu radi novca, već radi provoda.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.