SIJA OD SREĆE JER JE MAJA UNELA POMETNJU ANELI I JANJUŠU! Samo da čujete šta je STANIJA IZJAVILA, PAŠĆE VAM VILICA
Foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

DA LI JE MOGUĆE?

SIJA OD SREĆE JER JE MAJA UNELA POMETNJU ANELI I JANJUŠU! Samo da čujete šta je STANIJA IZJAVILA, PAŠĆE VAM VILICA

Ona je otkrila kako joj deluje učešće njene prjateljice

Objavljeno:

Voditeljka Ana Radulović najavila je u emisiji ''Pitam za druga'' uključenje Stanije Dobrojević, koja progovorila o mogim stvarima, koje su zanimale javnost.

Ona je otkrila kako joj deluje učešće njene prjateljice Maje Marinković, ali i odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

- On treba da ispoštuje Aleks. Ako je voli, nema potrebe da piše Maji. Ona je priznala da ima emocije prema njemu, što je i sama priznala. Ja sam Maju spremala za pobedu. Nisam joj rekla da glumi žrtvu, da se folira, nego da ima stav. Nju ne zanima pobeda, ali ja mislim da je pravi potencijal za to - izjavila je starleta, pa otkrila da li misli da li je Aneli bila smirena, kada je ugledala Maju zaista, ili je to bilo foliranje:

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

- Nije prirodno da ne osetiš ljubomoru prema devojci, koja je značila nešto osobi u kojoj si zaljubljena. Svakoj normalnoj ženi bi to smetalo. Janjuš podučava Aneli, jer je i on sam veliki folirant. Maji sam rekla neke stvari, kako bi imala par kečeva u rukavu, ako je Anali bude provocirala. Ako me Maja posluša, sve će biti kako treba - rekla je Stanija, pa se osvrnula na odnos Maje i Bukulića i Janjuša:

- Naravno da mu nije lako. On ima emocije prema njoj, a ona ga je razbila, kad je rekla da nema emocije prema njemu. Maja je skinula masku Janjušu, a Aneli umesto da se povuče, ona je brže-bolje otrčala kod Janjuša u krevet.

Bonus video:

00:40

Stanija se počastila novim autom

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.