SADA SE VIDI KO JE KAKAV ČOVEK: Oglasio se slomljen nakon Radašinove SMRTI, rešen je da POMOGNE NJEGOVOJ PORODICI
Radiša Miljković Radašin, Foto: prentscreen/youtube/Balkan Videos

humano

SADA SE VIDI KO JE KAKAV ČOVEK: Oglasio se slomljen nakon Radašinove SMRTI, rešen je da POMOGNE NJEGOVOJ PORODICI

Vest o Radašinovoj smrti potresla je sve ljude koji su ga poznavali

Objavljeno: 14:52h

Učesnik rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma" Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin umro je pre par dana u svom rodnom selu Ljupten, između Aleksinca i Niša.

Ova informacija duboko je potresla Manuela Stojanovića. Fudbalski menadžer je s njim bio u rijalitiju "Veliki brat" i ima samo reči hvale, a koliko mu je bio drag, svedoči i to, na koji način je rešio da pomogne njegovoj porodici.

- Tužna vest o smrti Radašina me je zatekla van Srbije i duboko potresla. Iako nismo bili u kontaktu poslednjih nekoliko godina, pamtim ga kao vedrog i veselog čoveka dobrog srca koji nas je sve zasmejavao svojim humorom. Kada sam čuo vest, potrudio sam se da dođem do njegovih najbližih i ponudim im pomoć, koju su ispočetka odbili, jer su skromna i poštena porodica kao što je bio i on. Na kraju sam uspeo da ih ubedim i pošaljem novčanu pomoć, to je najmanje sto je zaslužio.

Podsetimo, Radašin je juče sahranjen u svom rodnom mestu. Radašinova porodica i ostala rodbina okupila se na groblju u mestu Ljupten kod Aleksinca, gde su ga ispratili na večni počinak.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.