"RADIMO DOK NE POPADAMO" Voditeljka posetila restoran Branke Sovrlić, a tamo zatekla SCENU IZ FILMOVA, šta je ovo?
Branka Sovrlić Nataša Aksentijević, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

interesantno

"RADIMO DOK NE POPADAMO" Voditeljka posetila restoran Branke Sovrlić, a tamo zatekla SCENU IZ FILMOVA, šta je ovo?

Branka Sovrlić je vlasnica restorana u Sarajevu koji je posetila voditeljka Nataša Aksentijević

Objavljeno: 16:35h

Branka Sovrlić u Sarajevu ima restoran koji posećuje veliki broj njenih kolega, a voditeljka Nataša Aksentijević se sasvim slučajno našla tu.

Nataša je, naime, snimila video iz restorana pevačice i pokazala šta je zatekla tamo.

Pevačica ih je odmah ugostila, voditeljka i njena ekipa su uživali u ćevapima. Natpis na šanku je izazvao posebnu pažnju: "Radimo dok ne popadamo".

1 / 4 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

- Dođem ja u Sarajevo, pada kiša, u Sarajevu kad pada kiša ništa ne radi. Znači zatvorili su sve ćevabdžinice u 15 do 10 kad sam ja završila predstavu. I sad postoji mogućnost da ostanem gladna, šta se desi, uđem u poslastičarnicu koja radi da uzmem ratluk i sve to... I odjednom čovek kaže: "Nemojte da budete tužni, nemojte da budete nervozni, postoji mesto koje radi non-stop. I onda ja dođem sa prijateljima na ćevape kod naše drage Branke Sovrlić - ispričala je voditeljka i pokazala kako izgleda kafana naše pevačice u Sarajevu.

Pevačica je inače ranije istakla da ona i njen suprug rado ugoste svoje prijatelje i da nikome sa estrade ne dozvoljavaju da plate račun.

- Niko mi ne duguje, svi dolaze kod nas! Moj suprug je sada u restoranu, malopre me je zvao Saša Dragić, oduševljen je uslugom, srećna sam zbog toga. Neki dođu zbog mene, neki zbog Paje, on je sve dovodio te pevače. Svi rado dođu da isprobaju naše specijalitete! Moj suprug i ja volimo da ugostimo pevačice, ne dozvoljavamo im da plate ništa - rekla je Branka Sovrlić.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.