VESELA EMISIJA, PUNA MUZIKE I OSMEHA Goca Lazarević i Vera Matović u emisiji "Pusti brigu" otkrile zanimljive priče
Pusti brigu, Foto: Kurir

PRAVI ŠOU

VESELA EMISIJA, PUNA MUZIKE I OSMEHA Goca Lazarević i Vera Matović u emisiji "Pusti brigu" otkrile zanimljive priče

Emisija "Pusti Brigu" na Kurir TV

Objavljeno:

U današnjoj epizodi emisije "Pusti brigu" od 17.10 časova na Kurir televiziji očekuje vas sjajna zabava i odlično gosti!

Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac ove nedelje ugostiće popularne pevačice Gocu Lazarević i Veru Matović, gastroeneterologa Vojislava Perišića i Dijamanti bend. Ovog puta otvorile su se razne zanimljive priče sa estrade, te su tako popularne pevačice komentarisale svoje dugogodišnje prijateljstvo i generalno druženje na estradi, a bilo je reči i o hitovima koje su otpevale jer dobre atmosfere ni ovog vikenda nije manjkalo. Iako su već dugo na estradi, ne predaju se godinama i vode jako aktivne živote, a ističu da su posebno srećne jer ih mlađa publika takođe voli i podržava.

Profesor Vojislav Perišić dao je nekoliko saveta kako da sačuvamo zdravlje i dobro stanje uprkos zimi i sezoni slava koja je počela i istakao koliko je balansirana ishrana važna za zdravlje, ali i da je muzika lek za dušu. Momci iz Dijamanti benda govorili su o tome šta se promenilo otkad imaju hitove, a starije koleginice su im nesebično podelile nekoliko korisnih saveta.

Nema sumnje da vas očekuje još jedna emisija koja će ovog vikenda podići raspoloženje i uneti osmeh u vaše domove s toga ne propustite "Pusti brigu" danas od 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.