EMOTIVNA OBJAVA LUNE ĐOGANI RAZNEŽILA SVE: Mala Lana napunila mesec dana, ona se svima OBRATILA OVIM REČIMA
Luna Đogani, Foto: Ahel/ATAImages

PREDIVNO

EMOTIVNA OBJAVA LUNE ĐOGANI RAZNEŽILA SVE: Mala Lana napunila mesec dana, ona se svima OBRATILA OVIM REČIMA

Nekadašnja pevačica nije odolela da podeli lepe stvari sa svojim pratiocima

Objavljeno:

Luna Đogani je pre tačno mesec dana na svet donela svoje drugo dete, ćerku kojoj su njen suprug Marko i ona dali ime Lana.

Mala Lana je postala centar sveta u svojoj porodici, a osim mame i tate, o njoj se najviše brine starija sestra Mia. Oni su porodično vodili Lanu na prvo fotografisanje, pa je jednu fotografiju Luna objavila na svom nalogu na Instagramu, uz interesantnu poruku.

- Danas sam napunila mesec dana! Još uvek ne vidite moje lepo lice ali čekam još malo da porastem pa ću vam se otkriti. Mama, tata i sestra su me vodili na neko slikanje, da vam kažem ja sam sve vreme spavala, a jedna divna teta me je slikala i jako mi je prijao njen glas. Lana - napisala je Luna u objavi, a ubrzo su usledili komentari oduševljenih pratilaca, a oglasila se i baka Anabela Atijas koja je napisala: "Lane moje lepo", dok je na slici pisala poruka: "Zdravo svete".

Podsetimo, Luna i Marko nisu skrivali sreću kada se rodila njihova druga naslednica, a jedino čega su se plašili bilo je to kako će mala Mia reagovati na sestru.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.