SINOĆ POKORILA BEOGRAD SVOJIM IZGLEDOM, A DANAS CELA ZEMLJA BRUJI O NJOJ: Sve oči uprte u njen SMEO ŠLIC
Foto: Ahel/ATAImages

predivno

SINOĆ POKORILA BEOGRAD SVOJIM IZGLEDOM, A DANAS CELA ZEMLJA BRUJI O NJOJ: Sve oči uprte u njen SMEO ŠLIC

Jedna od omiljenih domaćih influenserki sinoć je prošetala crvenim tepihom u šik izdanju kakvo se ipak ne viđa svaki dan

Objavljeno: 21:02h

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Pokidan", koji govori o životu i karijeri pevača Ace Lukasa, a ovaj svečani događaj okupio je veliki broj poznatih ličnosti.

Pored mnogih pevača i glumaca, jedna od najzapaženijih je, kao i u svakoj prilici, bilo influenserka Ena Luna, koja je još jednom opravdala titulu jedne od najbolje odevenih devojaka na javnoj sceni.

Popularna trendseterka odabrala je za veče premijere crni stajling od glave do pete, ali iako je u pogledu boje "igrala na sigurno", ovo nije još jedno dosadno i već viđeno izdanje.

Influenserka se pojavila u kožnoj mini-suknji, dubokom modelu ukrašenom prošivenim detaljima koji ima smeo šlic
Influenserka se pojavila u kožnoj mini-suknji, dubokom modelu ukrašenom prošivenim detaljima koji ima smeo šlicfoto: Ahel/ATAImages

Kako nositi crno od glave do pete kao Ena Luna?

Ena Luna je odlučila da ode korak dalje i spoji nekoliko vrlo efektnih komada, koji se izdvajaju dizajnom i ostavljaju utisak i svaki od njih bi mogao da se nosi kao statement deo autfita. Dakle, dosada je zabranjena!

Influenserka se pojavila u kožnoj mini-suknji, dubokom modelu ukrašenom prošivenim detaljima koji ima smeo šlic, a uz to je kombinovala crni top s horizontalnim prorezom u predelu dekoltea.

Svoj look je istakla strukiranim sakoom koji naglašava ramena, veoma trendi modelom podvrnutih rukava
Svoj look je istakla strukiranim sakoom koji naglašava ramena, veoma trendi modelom podvrnutih rukavafoto: Ahel/ATAImages

Svoj look je istakla strukiranim sakoom koji naglašava ramena, veoma trendi modelom podvrnutih rukava, dok je izbor obuće takođe neobičan – čizme otvorenih prstiju toliko su upečatljive da bi mogle da "nose" čitav stajling.

Jedino što nije bilo crno u ovoj efektnoj odevnoj kombinaciji je zelena torbica Jodie koju potpisuje brend Bottega Veneta. U pitanju je, inače, tašna koju svetske trendseterke obožavaju i jedan od aksesoara koji je manekenka Hejli Biber najčešće ponavljala u svojim modnim izdanjima.

1 / 10 Foto: Ahel/ATAImages

Njen recept za all black kombinacije je jasan: "razbijte" ih jednim komadom koji odudara bojom i umesto prevaziđenih komada, birajte neobične krojeve, teksture i naglašene uglove, oštre linije... i sigurno ćete ostaviti utisak!

Bonus video:

01:19

Aca Lukas koncert

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.