PRIJA SE OBRATILA SARAJLIJAMA, NJENE REČI DIRNULE SU MNOGE: U jedno je posle svega APOLUTNO SIGURNA
Aleksandra Prijović, Foto: Petar Aleksić

emotivno

PRIJA SE OBRATILA SARAJLIJAMA, NJENE REČI DIRNULE SU MNOGE: U jedno je posle svega APOLUTNO SIGURNA

Aleksandra Prijović glavna je tema u domaćim medijima već mesecima, a povod za tako nešto jeste njen veliki uspeh

Objavljeno:

Aleksandra Prijović održala je prošle nedelje tri spektakularna koncerta u Sarajevu, a sada se tim povodom oglasila na društvenim mrežama.

Aleksandra ne krije da je presrećna zbog svega što se dešava, a imala je posebnu poruku za publiku koja je tri noći sa njom pevala u Zetri.

Aleksandru Prijović savladale emocije nakon koncerta u Sarajevu

- Sarajevo, hvala za tri nezaboravne noći! Volim vas. Sada je na redu Niš, jako se radujem i sigurna sam da ćemo uživati – poručila je ona uz fotografije sa koncerta.

Samo nekoliko minuta nakon objave, Instagram se usijao od komentara, a publika tvrdi da će njene koncerte pamtiti još dugo.

Podsetimo, nakon Sarajeva, Aleksandra će održati tri koncerta u Nišu, zatim početkom decembra još pet koncerata u Zagrebu.

Inače, Prija je nakon prvog koncerta u Sarajevu medijima priznala da još uvek ne može da poveruje šta joj se dešava i da je ovoliki uspeh za nju bio sasvim neočekivan.

– Mogu da kažem da i dalje ne mogu da verujem u sve što se dešava. Kada je u pitanju Hrvatska u kojoj ću održati čak 5 koncerata, to je nešto što je premašilo sva moja očekivanja. Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem ovu sreću. Hvala svim ljudima koji su bili i koji će doći na moj koncert. Želela sam i trudila se da, gde god da gostujem, publika ima isti doživljaj na svakom mom koncertu.

– Bilo je suza. Kao što sam rekla i u Beogradu, tako je bilo i večeras. Kada mi publika pošalje tu neku energiju, ne mogu da se iskontrolišem – istakla je pevačica.

Bonus video:

00:51

Aleksandra Prijovic pocetak koncerta Zetra

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.