MARKO MARKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA STANIJOM DOBROJEVIĆ: Otkrio da li želi da se POMIRI SA NJOM
Marko Marković, Foto: Privatna arhiva

OTVORIO DUŠU

MARKO MARKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA STANIJOM DOBROJEVIĆ: Otkrio da li želi da se POMIRI SA NJOM

Bivši rijaliti učesnik Marko Marković progovorio je o odnosu sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević.

Objavljeno:

Bivši učesnik rijalitija "Zadruge" Marko Marković bio je u emotivnoj vezi sa starletom Stanijom Dobrojević, a raskinuli su nakon tri godine veze.

Čak i tokom trajanja šeste sezone "Zadruge" često pričalo o tome da Marko, kako su tada neki od aktelnih učesnika pričali, traži isključivo situirane žene za devojke kako bi ga one izdržavale, jer je on, kako su tada pričali, lenj i ne želi da radi.

Na pitanje da li želi da se pomiri sa Dobrojevićkom, odgovorio je:

Marko Marković o odnosu sa Stanijom
Marko Marković o odnosu sa Stanijomfoto: M.P./ATAImages

- Kao što sam govorio već da sam hteo da se pomirim, pomirio bih se odavno. Nekad čovek neke stvari kad pusti i kad se vodi onako srcem emocijom ne primećuje. Ali, kad je prošlo neko vreme shvatio sam da sa ovom pameću ne bih bio u tom odnosu ne jedan dan, nego jedan sat a kamoli tri godine, nego čovek uči dok je živ. I to da je mene neko ostavio i to je smejurija, al' ajde ako joj to hrani ego neka bude - rekao je Marko.

Marko Marković o Staniji
Marko Marković o Stanijifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja ne tražim nikoga, već se jednostavno desi ili ne desi ili mi se neko svidi ili ne. Apsolutno mi je nebitno ima li ta osoba milione ili nema ništa, to materijalno me ne zanima, ako žargonski rečeno ne "klikne" i ne rodi se emocija, prosto ne mogu da budem s nekim. Pa s' obzirom da poslom kojim sam se bavio, a to je tad najviše bio modeling i razna snimanja, ona je bila protivnik toga i još mnogih stvari kojima sam hteo da se bavim, onda je to trebalo nadoknaditi, a ne da sad priča kako me izdržavala, jer od svoje osamnaeste godine zarađujem sam za sebe. Ja se sad bunim protiv nečega što oćeš ti da radiš, okej ja se bunim, onda ću ja da ti to nadomestim na neki način. Od mene je imala, kao i svaka moja devojka podršku za sve što je htela da radi, dok sa druge strane nije bilo tako. Tako da sam shvatio da sam tri godine bio u pogrešnom odnosu - dodao je Marko.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDnas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.