ONA BI DANAS IMALA KARIJERU KAO CECA DA NIJE OVO URADILA? Posle toliko godina progovorila o SVEMU, NI NE SLUTITE
Kao Ceca?, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

ONA BI DANAS IMALA KARIJERU KAO CECA DA NIJE OVO URADILA? Posle toliko godina progovorila o SVEMU, NI NE SLUTITE

Pevačica iskreno o svojoj prošlosti i karijeri

Objavljeno:

Folk pevačica Zorica Marković, koja je godinama na javnoj sceni, veliku popularnost je dostigla posleTesne kože“ i pesme „Lijte kiše“, a kako ističe da je nastavila u istom tempu danas bi imala karijeru najvećih balkanskih diva Ceca Ražnatović i Lepe Brene.

- Jesam ostavila karijeru, nije mi bila toliko bitna, dosta toga sam stekla, ali sam i propustila. Mogla sam da budem u rangu Brene, Cece i svih ostalih da sam i dalje nastavila onim tempom posle „Tesne kože“ ili pesme „Lijte kiše“. Međutim, nisam htela uz svo poštovanje i ne kažem da moje koleginice to rade – kazala je Zorica "Grand" i dodaje da je tada želela da se posveti samo porodici:

- Želela sam da budem kući, htela sam malo da promenim i repertoar koji sam ranije snimala, da imam neko tržište da ja odem, otpevam i vratim se kući, odvedem decu u školu, sačekam ih, skuvam ručak, ne spavam. Zato me je i drmnuo infarkt, ali Bog mi je dao drugu šansu, hvala mu na tome, odgajila sam ljudine i sve druge priče padaju u vodu. Posle svih teških trenutaka, ostavljanja karijere, nekako sam ponosna što su oni izrasli u kako ja kažem prave ljudine.

Folk pevačica Zorica Marković o karijeri
Folk pevačica Zorica Marković o karijerifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, poslednjih godina pevačica Zorica Marković često se takmiči u rijalitijima. Zorica je jednom prilikom ispričala da joj odrastanje nije bilo nimalo lako i otkrila da je bila neželjeno dete.

- Imam četvoro braće i sestara. U trenutku kada je moja majka bila trudna sa mnom i moja 20 godina starija sestra je bila trudna. To je tada bila sramota. Roditelji su razmišljali su o abortusu, ali majka me je ipak rodila. U štali. Sipala mi je vodu u usta kad su svi izašli iz štale, kad sam se rodila, tata me spasao - iznela je Zorica šokantne detalje iz života.

Zorica je jednom prilikom ispričala da joj odrastanje nije bilo nimalo lako i otkrila da je bila neželjeno dete.
Zorica je jednom prilikom ispričala da joj odrastanje nije bilo nimalo lako i otkrila da je bila neželjeno dete.foto: Dragana Udovičić

- Bila sam neželjeno dete. Nedelju dana nisu znali šta će sa mnom. Zato i ne znam kada sam tačno rođena. Majka nikada nije htela da mi kaže kad mi je rođendan. Čudno je to sve bilo. Upisana sam 9. juna, neki kažu da je u pitanju 31. maj, ali ja mislim da sam se rodila oko 15. maja. Nasmejem se kad me neko pita šta sam u horoskopu. Odgovorim im da sam vodopad.

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.