PORODILA SE ZANOSNA VODITELJKA U 42. GODINI! Divne vesti u njihovom DOMU, a tek da čujete IME SINA
Foto: Printscreen Instagram/fernandohierro

ČESTITAMO

PORODILA SE ZANOSNA VODITELJKA U 42. GODINI! Divne vesti u njihovom DOMU, a tek da čujete IME SINA

Pojavila se i prva fotografija para sa sinom

Objavljeno:

Hrvatska voditeljka Fani Stipković porodila se u 42. godini i na svet je donela sina kom su ponosni roditelji dali ime Nikolas Valentino.

Fani se, naime, pre mesec dana udala za bivšeg španskog fudbalera Fernanda Jera, a sada su ponosni roditelji objavili na Instagramu sliku iz porodilišta i predstavili pratiocima naslednika.

- Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećavamo da ti nikada nećemo pustiti ruku, jer smo se danas mi rodili iznova s tobom - napisala je Fani koja je ranije pričala za Gloriju da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke.

- Mislim da ću biti brižna majka i trudiću se da sina odgajam onako kako su mene moji roditelji - da bude nezavisan i svoj i da se ne oseća privilegovano. Želim da shvati vrijednost svake stvari koju dobije i da u životu ništa nije servirano na tacni, istakla je Fani.

Voditeljka i njen suprug su dali nasledniku ime Nikolas. To ime je grčkog porekla izvedeno od "nike" = "pobeda" i "laos" = narod. Značenje imena - nаrod pobeđuje.

Bonus video:

02:22

VIŠNJIČKA BANJA. PALJENJE 2

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.