SVI ĆE BITI LJUBOMORNI KAD VIDE KAKVU ŽENU RAJKOVIĆ IMA! Ono što mu je PRIREDILA MALO KO MOŽE, CARICA
Foto: Instagram/rajkovic__ana

svaka čast!

SVI ĆE BITI LJUBOMORNI KAD VIDE KAKVU ŽENU RAJKOVIĆ IMA! Ono što mu je PRIREDILA MALO KO MOŽE, CARICA

Priredila iznenađenje, a zatim mu se obratila emotivnim rečima.

Objavljeno: 08:59h

Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, napravila je rođendansku žurku svom mužu u Španiji za 28. rođendan, gde on inače i igra.

Ana je, naime, zajedno sa sinovima priredila nezaboravno iznenađenje svom voljenom, a dekoracija je bajkovita.

Zatim mu se obratila emotivnim rečima.

Priredila iznenađenje
Priredila iznenađenjefoto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

- Sećam se… Sat otkucava ponoć , njegov 27. rođendan… Nisam sa njim, ne mogu da ga zagrlim, poljubim, spremim tortu, plačem, gušim se u suzama dok sedim na intenzivnoj i molim Boga da sve prođe, da ponovo budemo svi zajedno… Skupljam snage zovem ga i tiho pevušim pesmicu i znam poželeli smo istu želju, i znate šta? Ostvarila se! Živote moj srećan ti rođendan! Hvala ti što si najbolji tata i muž na celom svetu! Znaj Bog nam šalje razna iskušenja sa razlogom, hvala ti što smo svake godine sve jači, ti znaš šta ti ovaj put želim… I znaš ko te voli najviše… Srećan rođendan Ćaća - napisala je Ana koja je sa sinovima supruga iznenadila prelepom dekoracijom u zlatnoj boji, balonima, ali i tortom sa dva sprata na kojoj su osnovni motivi bile fudbalske lopte.

1 / 3 Foto: PRINTSCREEN / INSTAGRAM / RAJKOVIC__ANA

Podsetimo, Ana Rajković je nedavno govorila o borbi sina sa bolešću.

- Tačno 365 dana od majkine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila, ne očekujte previše, dajemo mu samo 5% šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi ne očekujte previše, rekli su… Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi sine. Mnogi su iskoristili majkinu “slabost”, pogrešili su, puno su pogrešili, ali su naučili da dobro uvek pobedi zlo. Sećaš se kako su nam rekli?! Pa ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše - napisala je Ana Rajković nedavno na Instagramu.

Bonus video:

01:47

Ana Rajković progovorila o tračevima

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.