PRIJATELJI JOJ NAMESTILI AFERU, POLICIJA SE BRINE O OVOME: Ana Rajković se PONOVO OGLASILA nakon skandala u KATARU
Foto: Instagram/rajkovic__ana

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

PRIJATELJI JOJ NAMESTILI AFERU, POLICIJA SE BRINE O OVOME: Ana Rajković se PONOVO OGLASILA nakon skandala u KATARU

Ana je rekla i da celi slučaj prati policija.

Objavljeno:

Ana Rajković, supruga golmana i srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića, nedeljama trudi da zaboravi na loš perodi i ostavi ga iza sebe, oglasila se i poslala jasnu poruku svima koji nisu ostali uz nju tokom afere zbog koje je tokom celog Svetskog prvenstva bila u žiži javnosti.

- Kada oluju izdržiš sam, posle biraj sa kim ćeš da se sunčaš - napisala je supruga našeg golmana u sklopu fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Rakovićeva je za Kurir ranije komentarisala aferu Katar i ko stoji iza nje.

Matija Nastasić, Predrag Rajković
foto: fss.rs

- To su komentarisali svetski mediji. Ja nemam šta da dodam. Momci su sve rekli. Oni su čak pomenuli i te momke koje ja i ne poznajem, ali klupko se razmotalo. To je sve smešno komentarisati, jer se ništa nije ni desilo. Nije bilo apsolutno nijednog dokaza da se o tako nečemu priča i da se stvara negativna slika o reprezentaciji, ali i ženi koja je majka. To je sve ružno, ali pošto je tamo bilo veoma mnogo Srba, kad sam došla na stadion, svi naši navijači i ljudi su mi prilazili s rečima podrške. I oni su svi bili razočarani, jer se ovo dešava prvi put, da sedma sila brani našu reprezentaciju, ali i mene, i zahvalna sam im na tome, dok su na Tviteru mnogi lažni profili, za koga se sada zna ko stoji iza njih, pravili lažnu aferu koja se nije ni desila.

Ana Rajković
foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ana je rekla i da celi slučaj prati policija.

- Naravno. Tako sam najlakše i otkrila o kome se zapravo radi. Njima će se sad baviti policija, a ja ću na kraju dodati šlag na tortu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.