ZBOG OVE PESME GOCA TRŽAN DA I POSLEDNJI DINAR U KAFANI! Ne propustite "Pusti brigu" danas od 17.10h na Kurir TV
Pusti brigu, Foto: Kurir

Pusti brigu

ZBOG OVE PESME GOCA TRŽAN DA I POSLEDNJI DINAR U KAFANI! Ne propustite "Pusti brigu" danas od 17.10h na Kurir TV

Još jedno zabavno popodne na Kurir televiziji je pred nama, a ove nedelje zabava je zagarantovana jer će voditeljka Ljiljana Stanišić ugostiti pevačice Gocu Tržan, Tijanu Dapčević i glumca Igora Damjanovića.

Objavljeno:

Pored ovakvih imena među gostima bilo je nemoguće da emisija prođe bez sjajne atmosfere i pesme, te je već na samom početku Tijana zapevala nekoliko makedonskih pesama i oduševila sve u studiju po ko zna koji put svojim glasovnim umećem. Goca Tržan je otkrila Ljilji zbog koje pesme muzičarima da i poslednji dinar u kafani, dok je Igor otkrio da, pored glume, poseduje talenat i za sviranje nekih instrumenata, što je u emisiji i pokazao.

U opuštenom razgovoru sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić gosti su se dotakli teme vaspitavanja dece i kako oni izlaze na kraj sa svojim naslednicima, kao i š ta misle o muzici koju danas slušaju tinejdžeri. Goca je iznenadila sve mišljenjem da danas svako može da bude bogat i otkrila koje su veštine neophodne za to. Igor je najavio predstavku Cikaške perverzije, a Tijana Vesele devojke, koje igraju u Akademiji 28.

Kao i uvek, vrhunski kuvar i aranžer hrane, Dejan Šutanovac bio je zadužen za nedeljni ručak, dok je komšinica Jasmina Stijović ponovo sve nasmejala do suza.

00:56

Zbog ove pesme Goca Tržan da i poslednji dinar u kafani!

Ne propustite još jedno zabavno popodne danas od 17.10 časova na Kurir televiziji! Očekuju vas sjajni gosti, odlične priče i mnogo muzike i sjajna atmosfera!

Bonus video:

01:01

PEĐA JOVANOVIĆ U EMISIJI PUSTI BRIGU: Otkrio sve detalje planiranih koncerata i progovorio o kolegama i sujeti na estradi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.