VIKEND U ZNAKU DOBROG PLESA, MUZIKE I SJAJNE ZABAVE! Gledajte "Rame uz rame sa Draganom" samo na Kurir televiziji
Rame uz rame sa Draganom, Foto: Kurir

kurir tv!

VIKEND U ZNAKU DOBROG PLESA, MUZIKE I SJAJNE ZABAVE! Gledajte "Rame uz rame sa Draganom" samo na Kurir televiziji

Gledaoci Kurir televizije prethodnog vikenda imali su priliku da pogledaju prve epizode novog, do sada neviđenog na našim prostorima, plesnog talent šoua "Rame uz rame sa Draganom". Prema prvim utiscima, publika je oduševljena i s nestrpljenjem iščekuje i ovog vikenda nove epizode spektakularnog šoua sa velikom muzičkom zvezdom Draganom Mirković.

Objavljeno: 10:29h

Prethodne nedelje gledaoci su imali priliku da saznaju sve o novom plesnom takmičenju na Kurir televiziji, upoznaju takmičenje i koncept emisije, ali i da čuju mnoge do sada nepoznate detalje iz bogate karijere Dragane Mirković i prvi put vide unutrašnjost njenog dvorca.

U trećoj epizodi gledaćete...

I ovaj vikend je rezervisan za sve uživaoce dobrog plesa i dobre zabave! Treća epizoda šoua "Rame uz rame sa Draganom" donosi mnogobrojne zanimljivosti, a između ostalog publika će imati priliku da upozna malo bolje takmičare koji će se naći pred novim uzbudljivim zadatkom. Da li su sposobni da u trenutku osmisle koreografiju prema određenom muzičkom žanru, koje veštine poseduju, kako se snalaze u iznenadnim situacijama i kako se uklapaju s drugim takmičarima samo su neki od izazova s kojima će se susresti takmičari.

1 / 3 Foto: Kurir

Ove subote, pored Dragane, Bebe i Jovanke u okviru stručnog žirija naći će se i Dejan Milićević, fotograf, reditelj i stilista koji će svojom iskrenošću, profesionalizmom i neumoljivošću takmičarima još više testirati granice.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu plesnog talent šou "Rame uz rame sa Draganom" večeras od 20 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

43:10

RAME UZ RAME ZAGREVANJE E01

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.