DA LI SE SEĆATE ALEKSANDRE TOKOVIĆ? Vodila je čuveni 3K dur, a tek da vidite ko joj je otac, SRBI su ga OBOŽAVALI
Aleksandra Toković, Foto: Printskrin/RTS

KO SE SEĆA?

DA LI SE SEĆATE ALEKSANDRE TOKOVIĆ? Vodila je čuveni 3K dur, a tek da vidite ko joj je otac, SRBI su ga OBOŽAVALI

Sa kolegom Vojom Nedeljkovićem godinama je bila deo uspešnog muzičkog projekta.

Objavljeno:

Današnje generacije imaju prilike da uživaju u pesmama nekih od velikih muzičkih zvezda poput Marije Šerifović,Jelene Tomašević,Ane Nikolić, ali malo ko se seća kako su izgledali njihovi počeci. Naime, sve one su kao i današnji pevači prolazili kroz muzička takmičenja. Jedno od njih je bilo i čuveni "3K dur" kroz koje su prodefilovale ove pevačice, ali i mnoge druge.

Oni koji su odrastali devedesetih godina sigurno se sećaju ove emisije i takmičenja koje je gledaoce držalo prikovanim za male ekrane. Čuveni voditeljski tandem činili su Vojislav Nedeljković i Aleksandra Toković.

Aleksandra Toković bila je jedna od najpoznatijih voditeljki na Trećem kanalu. Bila je članica ekipe ovog kanala i vodila je emisije "3K dur" i "Još jedne pesme". Aleksandra se i danas bavi televizijskim novinarstvom na RTS-u. Aleksandra Toković je ostala aktivna u medijskom svetu i nastavila da se bavi novinarstvom. Gledaoci je mogu videti u raznim TV prilozima. Sigurno se mnogi sećaju njenih emisija sa Trećeg kanala, kao i pesama njenog oca. To što je vodila muzičke emisije, nije bilo slučajno. Pre nego što se predstavila gledaocima "Trećeg kanala" bila je devedesetih članica benda "Banana". Sigurno su za to bili zaslužni i geni talentovanog tate Dragana.

Gde je danas i šta radi Aleksandra Toković?
Gde je danas i šta radi Aleksandra Toković?foto: Printscreen Youtube/pavlikaart

- Dosta rano sam znala i za Frenka Sinatru, i malo ljudi iz moje generacije je to slušalo. I za Pola Jenku, i za Toma Džonsa. Stvarno sam to volela da slušam i da ih on pušta - rekla je Aleksandra u emisiji "Vreme i ljudi".

Ko je bio Aleksandrin otac uz čije su se numere lomile čaše u kafanama

Ko je bio otac Aleksandre Toković?
Ko je bio otac Aleksandre Toković?foto: Printscreen Youtube/pavlikaart

Voditeljkin otac Dragan Toković, bio je poznati pevač i kompozitor. Dragan je preminuo 2002. godine. Među njegovim najpoznatijim delima je pesma "Lela Vranjanka". Dragan Toković poznati pevač i kompozitor, preminuo je 9. juna 2002. godine. Bio je veoma talentovan muzičar, poznat po svojim pesmama koje su postale deo narodne baštine. Ostao je u senci svojih večitih hitova koje je narod već odavno prihvatio kao svoje.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republikasrećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.