SADA JE JASNO NA KOGA LIČI VIKTOR SAVIĆ: Ovaj DASA je OTAC poznatog glumca, sa sinom delio KADAR
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

DA LI STE ZNALI?

SADA JE JASNO NA KOGA LIČI VIKTOR SAVIĆ: Ovaj DASA je OTAC poznatog glumca, sa sinom delio KADAR

Otac Viktora Savića mogli smo da gledamo u nekoliko značajnih projekata

Objavljeno: 10:46h

Viktor Savić, jedan od najzaposlenijih glumaca mlađe generacije, dolazi iz umetničke porodice. Imao je od koga da nasledi talenat, no, o tome se ne zna mnogo jer ne voli previše da priča o privatnom životu. U pitanju je – njegov otac.

Iako Jovan Savić nije školovani glumac, već naturščik, mogli smo da ga vidimo u nekoliko značajnih projekata. Poznat pod nadimkom Lole, on je i muzičar, pevač, bluzer, član bendaZona B”.

Upravo je zahvaljujući primarnoj profesiji dobio glavnu mušku ulogu u seriji „Pet”, priči o pet žena spremnih na sve kako bi zaštitile jedna drugu.

– Gostovao sam s nekoliko muzičara u Jutarnjem programu RTS-a povodom projekta „Stari rok majstori”. Sećam se, bila je subota, najavljivali smo koncert koji je trebalo da se održi u Zvezdara teatru. Nakon mesec i po dana, dolazi Viktor kod mene i kaže mi kako mu je reditelj Balša Đogo pokazao mobilni telefon na kojem je bila moja slika. Ja u čudu.

Otac Viktora Savića je muzičar, pevač i glumac
Otac Viktora Savića je muzičar, pevač i glumacfoto: Nemanja Nikolić

– Ne shvatam o čemu se radi, a sin mi kaže da Balša sprema neku krimi-seriju, i već ima dva razrađena lika. Ženski, koji je namenio Jeleni Đokić, i muški, koji bi želeo da glumim – ja. Video me je kada sam gostovao u Jutarnjem i odlučio da lik Bogdana Stanića Skocija poveri naturščiku. Nisam znao da imam dar za glumu – otkrio je otac Viktora Savića jednom prilikom.

Iako Jovan Savić nije školovani glumac, već naturščik, mogli smo da ga vidimo u nekoliko značajnih projekata. Poznat pod nadimkom Lole, on je i muzičar, pevač, bluzer, član benda „Zona B”
Iako Jovan Savić nije školovani glumac, već naturščik, mogli smo da ga vidimo u nekoliko značajnih projekata. Poznat pod nadimkom Lole, on je i muzičar, pevač, bluzer, član benda „Zona B”foto: Printscreen/youtube/ VojislavSavic&MudrolijeoMotorima

Jovan je glumio i s Viktorom, delili su ekran u seriji12 reči”, gde su igrali upravo oca i sina. Pojavio se i u popularnim serijama „Senke nad Balkanom”, „Žigosani u reketu”, „Urgentni centar”, „Kalkanski krugovi”... Iako je glumom počeo da se bavi kasno, na početku sedme decenije, Savić senior uspeo je da sruši sve predrasude. A mora se priznati, ima i markantnu, holivudsku pojavu.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.