JELENA ROZGA PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Pevačica nikad iskrenija, ovo je POTPUNA NOVINA
Jelena Rozga, Foto: Damir Dervišagić

NIKAD ISKRENIJA

JELENA ROZGA PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Pevačica nikad iskrenija, ovo je POTPUNA NOVINA

Pevačica Jelena Rozga o ljubavnom životu

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Jelena Rozga jedna je od najpoželjnijih žena s naših prostora, a o njenom ljubavnom životu nakon raskida sa Stjepanom Hauserom ne zna se gotovo ništa, jer o istom i ne želi da priča.

Iako ne govori javno o svom ljubavnom životu, ni sama ne može da porekne da udvarača ima na sve strane, ali i da neretko dobija ljubavne ponude i od žena.

Kako tvrdi, na komplimentima koje dobije se samo kulturno zahvali, pa lepo objasni da joj veza nije prioritet u ovom periodu.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/rozgajelenaofficial

- Ima mnogo džentlmena koji mi prilaze gde god da me sretnu, tako da mislim da nismo još izgubili prave muškarce, kao što se priča. Prilaze mi i žene, ali, naravno, nisam zainteresovana za veze - bila je iskrena Rozga, prenosi "Republika", pa otkrila da je čak dobijala i bračne ponude od žena:

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Bilo je i bračnih ponuda, to su sve komične situacije. Trenutno mi je fokus na karijeri i snimanju novih pesama. Ne volim previše da pričam o ljubavnom životu, to moju publiku ne zanima. Ljudi me vole zbog pesama, zbog energije koju jedni drugima prenosimo na koncertima, kada se družimo i mislim da to i treba da bude bitno. Ne znam šta ima neko od toga što ću da pričam naokolo s kim sam u vezi i ko je moj partner. To nije bitno - objasnila je pevačica.

Bonus video:

02:04

JELENA ROZGA PRIMENJUJE RUSKU ŠKOLU: Tempo je ludački, nemam vremena, ALI RADUJEM SE SAMO JEDNOM

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.