EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA MILENE KAČAVENDE: Kuma digla noge uvis i pokazala PREVIŠE, sve se VIDELO
Milena Kačavenda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sevnulo ono što ne treba

EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA MILENE KAČAVENDE: Kuma digla noge uvis i pokazala PREVIŠE, sve se VIDELO

Milena se sunčala pored bazena, a u jednom momentu je podigla nogu, prilikom čega joj je sevnulo međunožje, što je kamera sve zabeležila

Objavljeno:

Učesnica Milena Kačavenda skrenula je pažnju javnosti na sebe za vreme prošle sezone rijalitija, kada je bila podrška svoje već sada bivše drugarice Ane Ćurčić.

Milena važi za nekog ko se uvek nađe u centru skandala, što je bio slučaj i ovaj put. Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj se vidi kako Milena "pozira" raširenih nogu, prilikom čega je pokazala i svoje međunožje.

Kačavedna je uživala u poslednjim danima kraj bazena, a na sebi je imala samo jednodelni kupaći kostim u crnoj boji, međutim, svima je za oko zapalo njeno međunožje, s obizirom na to da ju ja kamera uhvatila u krajnje nezgodnom položaju.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena je, kako se može videti na spornoj fotografiji, podigla noge u vis i napravila grimasu, a u kometarima ispod objave koja već uveliko kruži društvenim mrežama, korisnici je nisu štedeli.

Komentari spod ove eksplicitne fotografije su se samo nizali
Komentari spod ove eksplicitne fotografije su se samo nizalifoto: printscreen/instagram/samo.realno

"To je ta gospođa u godinama", "Gle kume, uličarke", "Odvratna je ova dama iz Beograda", "Da li je realno da ona ovako nešto sebi dopusti, užas", "Svetski manipulator, lažov i prevarant, a sad i raspandr*ača", "Kumo, kumice, šta ti je ovo", samo su neki od komentara ispod šokante fotografije.

Bonus video:

02:58

Milena Kačavenda - Spremila sam nastup čim uđem u rijaliti

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.