JEDAN SUSRET PROMENIO JOJ JE ŽIVOT IZ KORENA: Vatrena plavuša otkrila čime se BAVILA PRE GLUME, a onda se pojavi ON
Jelena Jovičić, Foto: Instagram printscreen/dzajlina_dzovajcik

IZNENADIĆETE SE

JEDAN SUSRET PROMENIO JOJ JE ŽIVOT IZ KORENA: Vatrena plavuša otkrila čime se BAVILA PRE GLUME, a onda se pojavi ON

Glumica Jelena Jovičić otkrila je čime se bravila pre glume kao i kako se njen život promenio iz korena nakon što je upoznala Emira Kusturicu.

Objavljeno:

Jelena Jovičić danas je jedna od popularnijih domaćih glumica, a osim što je stalni član Pozorišta na Terazijama, gledaoci imaju priliku da je gledaju u domaćim serijama poput "Vojne akademije" ili "Vrata do vrata".

Međutim, malo je popularno da je spontano postala glumica. Naime, Jelena je u mladosti radila u butiku, a slučajan susret promenio joj je život iz korena.

- Jednog dana došla sam u butik u kom sam radila, ugledala ogromnu gužvu i čula da Kusturica snima film. Dok sam stajala ispred i pušila, prišao mi je njegov asistent i ponudio mesto statiste. Odbila sam, pa se on posle pola sata vratio i ponudio mi epizodnu ulogu - ispričala je Jelena.

Osim Emira Kusturice, na njenu odluku da odabere glumački poziv uticala su još dva glumca.

- Našminkali su me, ubacili u neku prikolicu i rekli: ‘Akcija!’ Tako se desilo da s Kusturicom provedem čitavih šest meseci snimajući film ‘Crna mačka, beli mačor’ i da zahvaljujući tom genijalnom reditelju magistriram glumu i pre nego što sam se na nagovor Sergeja Trifunovića i Ivana Bekjareva upisala na Akademiju - kaže Jovičić, kako prenosi „Telegraf“.

Ona je dodala i da je u srednjoj školi radila dodatne poslove koji nisu povezani sa glumom.

- U srednjoj školi sam iz dosade, a i da bih zaradila neki pristojan džeparac, radila kao konobarica u jednom pančevačkom kafiću. Na taj potez odlučila sam se svojevoljno, iako nije bilo realne potrebe da radim, osim što sam želela da od ranog detinjstva razvijam osećaj odgovornosti - objasnila je glumica.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.