KO JE OVA ŽENA? MINA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Počela da RADI, a tek da vidite kako sada IZGLEDA, PRAVA BOMBETINA
Nova osoba, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bravo carice

KO JE OVA ŽENA? MINA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Počela da RADI, a tek da vidite kako sada IZGLEDA, PRAVA BOMBETINA

Sbvi su oduševljeni njenom transformacijom, a ovo su detalji

Objavljeno:

Nedavno je u javnosti odjeknula vest da je nekadašnja učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški našla posao u Inđiji, o čemu ne prestaje da se priča.

Nakon što je više od godinu dana sa izvesnim Dinom živela u inostranstvu, Mina Vrbaški se vratila u Srbiju i svoj profesionalni angažman pronašla u pet šopu u pomenutom vojvođanskom gradu.

- 10 kila sam smršala ovako, i moja majka je smršala mnogo. Zaposlila sam se privremeno, posao me mnogo čini srećnom. Mislim da je mnogo bolje da čovek radi, nego da idem po kafićima, da ispijam jednu, drugu i petu kafu, što radi većina zadrugara i samo kukaju. Ja kad kukam znam zašto kukam. Sad imam i taj posao koji me i ispunjava. Posle posla idem u teretanu - rekla je Vrbaški.

- Možda sam još u vezi, ne želim da otkrivam. Shvatila sam da neku sreću treba da zadržim za sebe i da vezu treba da krijem od nekih ljudi koji su mi se baš mešali i napravili su mi baš problema, ali na kraju se zna ko govori istinu, a to sam ja. Zauzeta sam - rekla je iskreno o svom ljubavnom statusu.

Mina je potom otkrila da više neće ulaziti u rijaliti.

- Zadruga iliti Elita više me neće videti. Nemaju oni tih para da me vide u Eliti, ne pripadam ja toj eliti - otkrila je Vrbaški.

Bonus video:

06:50

Mina Vrbaški intervju

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.