SRPSKI GLUMAC OBJAVIO KADROVE SA KOSOVA I METOHIJE: Dotakao dušu narodu OVIM snimkom, EMOTIVNO
Milan Vasić, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

SVAKA MU ČAST

SRPSKI GLUMAC OBJAVIO KADROVE SA KOSOVA I METOHIJE: Dotakao dušu narodu OVIM snimkom, EMOTIVNO

Glumac Milan Vasić je na svom Instagram nalogu objavio kadrove sa Kosova i Metohije

Objavljeno:

Poznati glumac Milan Vasić godinama živi i radi u Beogradu gde se skućio na Vračaru, međutim, nikada ne zaboravlja svoje korene.

Naime, Milan je sa porodicom odrastao na Kosovu, u mestu Veliko Ropotovo sa roditeljima i sestrama, pa kad god mu obaveze dozvole odlazi u rodni kraj da poseti roditelje i familiju, posebno je to slučaj na velike verske praznike koji su se u njegovom domu oduvek obeležavali.

A pošto je toliko vezan za zavičaj i narod koji je tamo i dan-danas, Milan Vasić koristi svaku priliku da svima onima koji nisu živeli na Kosovu i nisu imali prilike da osete značaj koji imaju manastiri i crkve po kojima je južna srpska pokrajina poznata i posebna, približi u najvećoj mogućok meri sve lepote i blagodeti koje sa sobom simbolizuju srpsju veru, narod i tradiciju.

1 / 3 Foto: Printscreen/instagram/milanvasic_official

S tim u vezi, Milan je danas na svom Instagram nalogu podelio video koji uz prigodnu muziku na savršen način prikazuje srpske svetinje i manastire sa Kosova. Zaista lep gest s njegove strane, kao i primer da nikada ne treba zaboraviti na svoje poreklo i korene.

Bonus video:

02:01

Poznati glumac Milan Vasić posetio je KIM kao znak podrške Srbima

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.