ŠERIFOVIĆEVA ŽESTOKO ODBRUSILA HRVATIMA! Evo šta po njenom mišljenju ŽULJA KOMŠIJE
Marija Šerifović o Priji i koncertima u Hrvatskoj, Foto: © ATA Images

bila je jasna

ŠERIFOVIĆEVA ŽESTOKO ODBRUSILA HRVATIMA! Evo šta po njenom mišljenju ŽULJA KOMŠIJE

Marija Šerifović komentarisala je reakcije Hrvata na uspeh Aleksandre Prijović

Objavljeno:

Aleksandra Prijović rasprodala je četiri Arene Zagreb na šta su mnogi muzičari iz Hrvatske reagovali, ali retko ko pozitivno.

Tim povodom je „Slobodna Dalmacija“ za komentar pitala njihove muzičare i kritičare od kojih niko nije imao naročite pohvale za uspeh srpske zvezde. Mnogi od njih, navodno, nisu ni znali „šta peva Aleksandra Prijović“.

Povodom ovoga oglasila se i Marija Šerifović koja je otkrila kako gleda na to što neki pevači ne cene rad Aleksandre Prijović.

„Moj komentar na to bi bio da ja smatram da svako treba da nastupa u svakoj državi bez bilo kakvog problema. Ako naš posao ne spaja, ja ne znam ko će spojiti. Imamo primer na mojoj numeri koja je prva u trendingu u Hrvatskoj, u prvom danu u prvih par sati. E sad, ono sa čim imaju problem naši susedi jeste to što se radi o izvođačima narodne muzike. Da se to dogodilo nekom pop izvođaču, to verovatno ne bi bio problem, ali narodnjaci ih malo žuljaju. Ono što mogu da kažem je da je Aleksandra to svojim radom zaslužila i narod to želi da sluša, a protiv naroda se ne može. Prema tome, mi ili bilo ko može da trubi, protiv ljudske volje se ne može“, rekla je Marija Šerifović.

Kako je Marija dalje istakla, nikada nije imala sličan problem u Zagrebu, već smatra da je isključivo u pitanju vrsta muzike, prenosi Telegraf.

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.