NIKADA U JAVNOSTI NISMO VIDELI KUĆU NIKOLE KOJE DO SAD: Sve je FUL i sa stilom, ŽIVI KAO BOG!
Nikola Kojo, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

LUKSUZNO

NIKADA U JAVNOSTI NISMO VIDELI KUĆU NIKOLE KOJE DO SAD: Sve je FUL i sa stilom, ŽIVI KAO BOG!

Dom Nikole Kojo ušuškan je kutak za petočlanu porodicu

Objavljeno:

Godinama unazad mediji i javnost priželjkivali su da zavire u dom Nikole Kojo u srpskoj prestonici. Nažalost, glumac tu privilegiju i čast čak ni svojim obožavaocima nije pružio.

Mali je broj i prijatelja kojima je dozvolio da zavire u njegovo malo carstvo, prilagođeno potpuno potrebama njegovih princeza.

Nikola ih ima čak četiri, suprugu Aleksandru - bivšu manekenku i tri ćerkice od kojih je javnost upoznala samo prelepu i pretalentovanu Anu.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Kojo vrlo je aktivna na TIik-toku što je razlog više da mediji i javnost govore o njoj, njene sestre, s druge strane odlučile su se da svoju intimu sačuvaju za sebe.

Po uzoru na čuvenog oca one ne dozvoljavaju da iko zaviri u njihove privatne stvari, iako se Nikola poslednjih godina u tom pogledu dosta opustio.

Pre izvesnog vremena on je sa pratiocima na Instagramu podelio kako mu izgleda vikendica nadomak Beograda, a danas je objavio i kako je uredio dnevni boravak.

Dom Nikole Kojo kutak je iz snova u kom caruje supruga Aleksandra i ćerkice
Dom Nikole Kojo kutak je iz snova u kom caruje supruga Aleksandra i ćerkice foto: Instagram printscreen/nikola_kojo_pravi

Dom Nikole Koje, ako je suditi po toj jednoj slici, krasi tamna garnitura sa svetlim jastučićima, zidovi su čisti i beli, a čini se i da je dosta prostrano.

Veruje se a je svoju oazu mira on opremio u dogovoru sa emotivnom izabranicom, dok naslednice biraju kako će njihove sobice izgledati.

Svi komentarišu da je Kojo srećan čovek, okružen damama koje brinu o njemu.

Bonus video:

01:09

Izjava Nikola Kojo: Srbija ima puno talentovanih mladih glumaca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.