DANAS CELA SRBIJA BRUJI O NOLETOVOJ ŽENI: Obukla se kao HOLIVUDSKA diva, SVE oči uprte u NJU!
Jelena i Novak Đoković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

WOW!

DANAS CELA SRBIJA BRUJI O NOLETOVOJ ŽENI: Obukla se kao HOLIVUDSKA diva, SVE oči uprte u NJU!

Dosadnu biznis kombinaciju Jelena Đoković digla je na novi nivo, a sve zbog ovog!

Objavljeno: 14:05h

Sinoć je u Beogradu održana dugo očekivana radionica o mudrosti traume na kojoj je iz svog bogatog, dugačkog iskustva govorio dr Gabor Mate, jedan od najpriznatijih svetskih stručnjaka kada je reč o prevazilaženju različitih trauma, ali i mudrosti odgoja.

Predavanje je održano u organizaciji Novak Đoković Fondacije, a moderator samog događaja bila je Jelena Đoković. Dok čekamo da se utisci slegnu i dragocene lekcije dr Matea sa ove radionice ne došu do šire javnosti, hajde da pogledamo šta je to Jelena obukla ovog puta.

Noletova supruga sklona je poslovnom stilu i upravo takva izdanja najčešće i nosi, posebno kada je reč o događajima ovog tipa.

Dosadnu biznis kombinaciju Jelena Đoković digla je na novi nivo, a sve zbog ovog!
Dosadnu biznis kombinaciju Jelena Đoković digla je na novi nivo, a sve zbog ovog!foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je izabrala elegantno, biznis izdanje, ali ga je razgalila neobičnim izborom boja, te nije bio suvoparan ni dosadan, kako to ponekad ovakvi autfiti mogu biti.

Jelena Đoković uskočila je u ženski komplet sačinjen od suknje pencil kroja i strukiranog sakoa, a ovaj set stiže u beloj boji i ima vrlo diskretne prugice. Ovaki kompleti su veoma moderni i zapravo su nešto ženstvenija verzija odela, a vrlo su praktični i isplativi s obzirom da mogu da se kombinuju na brojne načine.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, zvezda Jeleninog autfita bila je narandžasta korset-bluza koja je podigla ceo stajing, učinivši ga atraktivnijim i efektnijim. Ovaj komad inspirisan je korsetom, ali ima stroži kroj i više je u poslovnom maniru, a zamišljamo ga i uz farmerke - izgledao bi sjajno!

Sve je zaokružila klasičnim salonkama u boji kože, koje zaista vredi imati u cipelarniku jer se uklapaju uz baš sve, te diskretnim nakitom. Mnoge je podsetila na Amal Kluni, advokaticu i ženu Džordža Klunija koju proglašavaju ženom od stila zbog svojih kombinacija.

Bonus video:

00:15

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkom

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.