PRVI SUSRET MARKA MILJKOVIĆA SA TEK ROĐENOM ĆERKICOM: Zajecao na sav glas, PA DAO KOMENTAR ZA PAMĆENJE
Marko Miljković, Foto: Printscreen/youtube/sikter tube

PRELEPO

PRVI SUSRET MARKA MILJKOVIĆA SA TEK ROĐENOM ĆERKICOM: Zajecao na sav glas, PA DAO KOMENTAR ZA PAMĆENJE

Luna se porodila pre 2 dana, a Marko je danas prvi put video ćerkicu i svoju suprugu, a sve je zabeležio kamerom

Objavljeno:

Luna Đogani porodila se po drugi put 4. oktobra, a porođaj je obavljen u beogradskom porodilištu Narodni front. Druga ćerka Lune i Marka Miljkovića, Lana, na ovaj svet došla je carskim rezom, a ponosni tata je zabeležio najdirljivije trenutke.

Marko i Luna redovno snimaju različiti sadržaj za svoj kanal na Jutjubu, a redovno izbacuju klipove koji uključuju i njihovu prvu ćerku Miju.

Marko je sada odlučio da zabeleži sve važne trenutke tog dana kada se Luna porodila, a snimanje je počelo čak i dan ranije, kada su on i Mia ispratili Lunu u porodilište sa 3 puna kofera neophodnih stvari.

00:18

Marko Miljković vrišti od sreće zbog rođenja ćerke Lane

Marko je snimao celo jutro dok je sam u stanu čekao poziv iz "Narodnog fronta", a snimio je i trenutak kada su ga lekari obavestili da je ćerkica rođena i da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. Miljković nije krio ni suze ni smeh, a u pojedinim momentima je i vrištao od neizmerne sreće.

On se ubrzo potom uputio u porodilište kako bi posetio suprugu i tek rođenu bebu, a čak je i ove trenutke uspeo da zabeleži kamerom.

1 / 3 Foto: Printscreen/youtube/sikter tube

Zatim je usledila najdirljivija scena kada je Marko ušetao u apartman u kojem je Luna ležala sa bebom, kao i njegovu prvu reakciju kada ih je ugledao.

- Pa to je Luna, to je Đogani, to nije Miljković, ljubi je tata, rodila mi moja žena drugo žensko, plakao sam kao malo dete. Ljudi razmnožavajte se, nema lepšeg osećaja na svetu. Došao sam da vidim svoju nasledicu Lanu i moju Lunu. Hvala ti Bože na svemu i što je sve proteklo u najboljem mogućem redu - rekao je Marko.

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.