BIVŠA VODITELJKA PAROVA ISKRENO PROGOVORILA O ZDRAVLJU: Imala tešku OPERACIJU KIČME, evo svih DETALJA
Anđela Lakićević, Foto: prentscreen/youtube/Studio D

da li je moguće?

BIVŠA VODITELJKA PAROVA ISKRENO PROGOVORILA O ZDRAVLJU: Imala tešku OPERACIJU KIČME, evo svih DETALJA

Voditeljka Anđela lakićević je progovorila o operaciji koju je imala na kičmi

Objavljeno:

Voditeljka "Parova" Anđela Lakićević povukla se sa malih ekrana pre izvesnog vremena, a sada je nakon dve godine pauze otkrila gde je bila sve ovo vreme i šta se dešavalo u njenom životu.

- Nisam na Hepi televiziji, bavim se nekim drugim stvarima, bavim se nekretninama i čekam pravu priliku da se vratim na male ekrane. Jedno veme me je toliko bilo na televiziji da ni moji više nisu mogli da me gledaju, tako da je pravo vreme bilo za pauzu i prijalo mi je. Ja volim televiziju i mislim da ću se uskoro vratiti u nekom drugačijem svetlu, imaće veze sa zdravljem - otkrila je Anđela.

Ona je progovorila i o zdravstvenom problemu koji je imala.

1 / 2 Foto: prentscreen/youtube/Studio D

- Imala sam drugu operaciju kičme, pre više od godinu dana, operisala sam vratnu diskus herniju, između C5 I C6 pršljena. To nije nimalo prijatan i lak zahvat i ljudi se teško odlučuju na tu vrstu operacije, a ja sam se odlučila uz pomoć sjajnih lekara i operacija je prošla fantastično, kao i oporavak i sad se osećam nikad bolje - otkrila je Anđela, pa nastavila:

- Odlučila sam se na taj korak, jer sam verovala timu lekara i uradili su sjajan posao. Nikakvih smetnji nemam - rekla je Anđela za Blic i dodala:

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

- Volela bih da se vratim na male ekrane, ali u drugačijem svetlu. Ima veze sa zdravljem, sve će biti malo drugačije - rekla je Anđela.

- Ne fale mi rijaliti. Dugo godina sam radila samo noćni program, navikla sam da spavam i ne bih sada to opet. Meni se čini da je najveći rijaliti van rijaliti programa jer se svi bore za šer. Publiku ne treba deliti i poštovati uvek, tako i rijaliti publiku jer se svi bore za njihovu pažnju. Ja sam se trudila da ne budem u odnosima sa učesnicima iz profesionalnih odnosa - priznala je Anđela.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.