UDAJE SE ĆERKA PEVAČICE ELME SINANOVIĆ: Našla BOGATOK ŠEIKA iz Katara, ima lova samo da PLJUŠTI
Hulija Sinanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MAŠALA

UDAJE SE ĆERKA PEVAČICE ELME SINANOVIĆ: Našla BOGATOK ŠEIKA iz Katara, ima lova samo da PLJUŠTI

Ćerka pevačice Elme Sinanović se udaje za bogatog šeika iz Katara

Objavljeno:

Život s moćnim šeikom mnogima zvuči kao bajka, a taj film živi Hulija Sinanović, ćerka čuvene pevačice Elme Sinanović.

Pre nekoliko meseci regionalni mediji su pisali da se Hulija udaje, i to za bogatog šeika u Kataru.

Prema priči jedne od Elminih koleginica koja je želela da ostane anonimna, pevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sad je misteriozna, o detaljima svadbe svoje ćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

1 / 4 Foto: M. M./ATAImages.

- Elma je oduševljena budućim zetom. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Odnose se prema njoj kao prema princezi. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su stvoreni jedno za drugo - rekao je izvor i dodao da Hulija živi na relaciji Katar-Srbija, ali da će se u nekom trenutku u potpunosti preseliti tamo.

- Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posetiti Katar - priča izvor.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/elmasinanovic_official

- Elminu mezimicu javni život previše ne zanima, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž - ispričao je izvor.

Ipak, sama pevačica je nedavno za medije priznala da uskoro odlazi za Katar i da je već na strani svog budućeg zeta.

"Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unapred žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je, samo crno-belo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto - uz osmeh je pred kamerama emisije "Ekskluzivno" rekla Elma koja je poznata po hitovima: "Gradske priče", "Korak do dna" i brojnim drugim, piše Nova S.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.