PUČE TIKVA! Karleuša otpratila Mariju Šerifović: Prijateljstvo između dva titana na STAKLENIM NOGAMA? Evo DETALJA
Jelena Karleuša, Foto: Espreso

da li je moguće?

PUČE TIKVA! Karleuša otpratila Mariju Šerifović: Prijateljstvo između dva titana na STAKLENIM NOGAMA? Evo DETALJA

Jelena Karleuša je sa Instagrama otpratila Mariju Šerifović

Objavljeno: 16:15h

Jelena Karleuša više nije prijatelj sa Marijom Šerifović na društvenoj mreži Instagram.

Karleuša prati oko 40 ljudi, a do skoro je na toj listi bila i Šerifovićeva, sve dok Jelena nije donela odluku da je sa nje skine.

Njih dve su bile veoma bliske prijateljice, pogotovo tokom perioda snimanja "Zvezda Granda", kada su zajedno bile u žiriju.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Nakon što je Karleuša napustila ZG ostale su u dobrim odnosima, a sada se njihovo prijateljstvo, kako se priča, poljuljalo.

Jelena je nedavno izbacila dva nova albuma "Alfa" i "Omega", nakon 11 godina muzičke pauze, što su mnogi dočekali sa oduševljenjem.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brojne kolege su joj javno čestitale, pružile podršku kako privatno, tako i putem društvenih mreža i drugih medija, a lepe reči od strane Marije Šerifović su izostale. Kako su mediji načuli, Jelena od Marije nije dobila nijednu poruku podrške niti čestitku, što ju je prilično pogodilo, ali i razočaralo, ali se ovim povodom javno nije oglasila.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Ipak, Marija nije otpratila Karleušu sa Instagrama, što ostavlja prostora da je možda u pitanju neka trenutna svađa ili nesuglasica.

Jedan od naših najlepših vokala, pop zvezda Marija Šerifović, takođe je najavila izlazak novog albuma "Dolazi ljubav", a da li će Jelena njoj pružiti podršku i podeliti njene nove pesme, ostaje da vidimo.

Bonus video:

00:51

ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU Jelena Karleuša osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Da li bi pisala tekst kolegama?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.