PRED SAM POROĐAJ LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA: Ono što je objavila RAZNEŽIĆE svakog čoveka
Luna Đogani, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EMOTIVNO

PRED SAM POROĐAJ LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA: Ono što je objavila RAZNEŽIĆE svakog čoveka

Đoganijeva će na svet uskoro doneti i drugu naslednicu

Objavljeno: 15:49h

Luna Đogani jutros je otišla u porodilište gde će carskim rezom na svet doneti drugo dete, ćerkicu kojoj će Marko Miljković i ona dati ime Lana.

Pred sam porođaj blogerka se oglasila iz bolnice i obratila se najvoljenijoj osobi u životu. Luna je objavila emotivan video sa kadrovima na kojima su ona i njena naslednica Mia.

- Hvala Gospodu Bogu što mi je podario tebe, što sam baš ja tvoja mama... Hvala ti što si me izabrala, usrećila i naučila pravim vrednostima života. Zauvek te voli tvoja mama - napisala je Luna uz emotikone srca i dirljive kadrove.

Luna Đogani
foto: prentscreen/TikTok/lunadjogani

Podsetimo, pobednica "Zadruge 2" uskoro treba da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj su već izabrali ime Lana. Luna je svoje pratioce obavestila da se spakovala za porodilište i pokazala šta je sve ponela sa sobom.

- Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište, ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba - kazala je Luna Đogani na snimku.

Vlažne maramice, garderoba, toalet papir, neseseri sa neophodnim detaljima, sve ovo smo mogli da vidimo u klipu poznate jutjuberke.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.