OTKRIVENO KADA ĆE SE LUNA ĐOGANI PORODITI! Sutra odlazi u PORODILIŠTE, ovo su svi DETALJI
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno!

OTKRIVENO KADA ĆE SE LUNA ĐOGANI PORODITI! Sutra odlazi u PORODILIŠTE, ovo su svi DETALJI

Luna je danas završila poslednje pripreme pred odlazak u porodilište.

Objavljeno: 23:00h

Bivša rijaliti zvezdaLuna Đogani željno iščekuje svoje drugo dete, a navodno je samo nekoliko dana deli je do porođaja!

Kako prenose mediji, Luna je danas završila poslednje pripreme pred odlazak u porodilište. Spakovala je sve neophodne stvari za bebu i sebe, te s nestrpljenjem iščekuje odlazak u bolnicu, a potom i dolazak na svet svog drugog deteta.

Luna će sutra biti primljena u porodilište, tačnije u GAK "Narodni front". Tu će se poroditi, trudnoću joj vodi isti lekar, koji je to činio prvi put, kada je bila trudna sa Mijom. Ne plaši se, vrlo je staložena i srećna, uzbuđena zbog svega što predstoji. Danas je čitav dan pakovala stvari za bolnicu, snimala se i za društvene mreže - kaže za medije izvor blizak Đoganijevoj.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Porođaj je očekuje za tačno dva dana.

- Sve je dogovoreno i zakazano, porodiće se u sredu, carskim rezom. Luna nema brige, ima potpuno poverenje u svog ginekologa i zna da je u sigurnim rukama i jedva čeka da u sredu uzme bebu u ruke. Čeka devojčicu, ime još ne otkriva, ali znam da će se zvati na L, pošto je prvoj ćerki dala ime po početnom slovu imena svog muža - kaže izvor za medije.

Luna je, inače, danas, pred odlazak u porodilište, posetila frizera, odakle se pratiocima javila uz komentar:"Moram se lepa poroditi".

Bonus video:

00:30

Luna pokazala ćerkicinu sobu, sve u roze

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.