MARIJI ŠERIFOVIĆ SE ŽIVOT ZGADIO ZBOG OVOGA: Pevačica se HITNO obratila fanovima besnim TONOM
Marija Šerifović, Foto: © ATA Images

havarija

MARIJI ŠERIFOVIĆ SE ŽIVOT ZGADIO ZBOG OVOGA: Pevačica se HITNO obratila fanovima besnim TONOM

"Zamalo nisam ispovraćala džigericu."

Objavljeno: 15:52h

Društvena platforma tiktok doživela je veliki espanziju u prethodnih dve godine, te tako mnogi poznati pevači, glumci i rijaliti učesnici upravo na ovoj društvenoj mreži grade svoje karijere i koriste je za marketing.

Da otvori nalog na ovoj platformi, nakon nekoliko godina, odlučila se i poznata pevačica i Evrovizijska pobednica Marija Šerifović, što je mnoge, koliko obradovalo, toliko i šokiralo.

Naime, ona se sada obratila fanovima i pratiocima na ovoj gorepomenutoj društvenoj mreži, žaleći se na video snimke koji joj izlaze na glavnoj strani, ističući da ne zna kako se ona koristi, te i da se umalo i ispovraćala.

- Ja i dalje ne znam da koristim tiktok, ne znam da li ću uspešno da snimim i objavim ovaj video, ali ono što me muči i što želim da podelim sa vama, je...Ovako, ušla sam dva tri puta, za ova dva, tri, četiri dana od kad imam ovaj akaunt. O čemu se ovde radi?! Meni izlaze neki gnojavi ljudi, neki čirevi, neke kurje oči, neke katastrofe, zamalo sinoć nisam ispovraćala džigericu svoju. Molim vas, o čemu se radi, šta je sa mojim algoritmom?! Ja nemam algoritam, nemam srč (engl. search), nemam ništa, užas - požalila se Marija.

Bonus video:

00:18

Marija Šerifović upala na Instagram nalog Zvezda Granda

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.