KONAČNO VIDIMO JASNU KOČIJAŠEVIĆ! Nakon PORODIČNE TRAGEDIJE ova dama kao FENIKS: Narod ju je ODUŠEVLJENO GLEDAO
Posvetila sinu pesmu, Foto: Nemanja Nikolić

KAKVA DAMA!

KONAČNO VIDIMO JASNU KOČIJAŠEVIĆ! Nakon PORODIČNE TRAGEDIJE ova dama kao FENIKS: Narod ju je ODUŠEVLJENO GLEDAO

Dugo je nismo videli, a evo gde se pojavila i kako je izgledala

Objavljeno:

Život pevačice Jasne Kočijašević i Dragoslava Mihajlovića Kanarinca obeležila je bogata muzička karijera, ali i jedva velika tragedija koja je sve potresla.

Kada je preminuo njihov najstariji sin ceo svet je stao, a njih dvoje su se povukli iz medija.

Dugo nismo videli ovu damu, a sinoć se posle jako puno vremena pojavila i nastupala negde. Na koncertu “Moravsko predvečerje" Jasna se pojavila u divnom izdanju, a mnogi su bili srećni što je konačno vide, ali i čuju.

Moravsko predvečerje je ulepšala
Moravsko predvečerje je ulepšalafoto: Milos Tesic/ATAImages

Ona je nosila dugu bordo haljinu, dok je u kosi nosila venčić od cveća. Bila je diskrentno našminkana sa jačim karminom, a osmeh nije skidala sa lica.

Podsetimo, pijanista i profesor muzike Miloš Mihajlović, inače sin ovog para, progovorio je jednom prilikom o prerano preminulom bratu.

- Sve ima svoje vreme i mesto. Pošto je vreme i mesto izabrano više od deset godina nakon što se to desilo, teško možda nije adekvatna reč, bolno da. Vreme leči sve, pomaže da drugačije sagledavaš stvari oko sebe.To kada se desilo, to je stvarno bila velika porodična tragedija i niko se nikad neće oporaviti do kraja od toga - istakao je Miloš tada za Grand pa otkrio kako je majku nagovorio da snimi pesmu posle ovoga:

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- Pošto se on zvao Mitar, često je bilo situacija kada se skupi društvo ili smo porodično negde gde roditelji pevaju, mama je znala da mu otpeva "Dimitrijo, sine Mitre" i okrene se ka njemu da mu kaže da je za njega.Prošlo je više od desetak godina od kad je preminuo i meni neki đavo nije dao mira, pitao sam se kako da je nateram da to otpeva i da snimi. Bilo je jako teško, njoj mnogo više nego meni. Prvi put kad je ušla nije uspela da otpeva, onda je sela, ispričali smo se i uspeli smo. Samo je rekla "Ovo sad i više nikad“. Mislim da više nikad neće pevati tu pesmu.

Bonus video:

01:17

Muzičko predvečerje

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.