CELA SRBIJA BRUJALA JE O GLUMICI BOŽANSKE LEPOTE: Pred ovakom BOGINJOM niko ne ostaje RAVNODUŠAN
Glumica, Foto: prentscreen/instagram/telidora

zanimljivo

CELA SRBIJA BRUJALA JE O GLUMICI BOŽANSKE LEPOTE: Pred ovakom BOGINJOM niko ne ostaje RAVNODUŠAN

Istakla se svojom lepotom i talentom

Objavljeno:

Teodora Dragićević je mlada i talentovana srpska glumica koja je očarala celu zemlju svojom lepotom i talentom.

Iako je veoma mlada, već je igrala u najboljim domaćim filmovima, ramen uz rame sa najvećim glumcima na našim prostorima.

Jednom prilikom iznela je svoj stav o tome što mnogi govore da glumačka scena pripada mladima i istakla kakvo ona mišljenje ima o tome.

- Nekad mladima može da bude lakše zato što su za glumu neophodne energija, ljubav prema životu, želja za igrom, ali isto tako potrebni su dubina, emotivnost i mudrost. Profesor Vladimir Jevtović, o kom smo mnogo slušali na akademiji i van nje, govorio je da gluma nije trka na sto metara, nego maraton. Zato naša mladalačka poletnost i energija bez utemeljenja koje čine preispitivanje, unutrašnji rad na sebi i samodisciplina mogu da budu pogubne po nas. Ovo je posao koji može mnogo da zavara čoveka, zato treba negovati dete u sebi, ali ostajati smiren i mudar - rekla je Teodora za domaće medije.

Ona je tom prilikom govorila i o svojim glumačkim uzorima i istakla šta joj je veoma bitno kada je reč o radu i napretku:

- Ne bih rekla da mi je neko jedan uzor, ali uživam da gledam svoje kolege koje su drugačije od mene, da upoznajem drugačija sredstva od onih koje ja imam i da tako učim. Moja klasa (Jovana Berić, Marta Bogosavljević, Luka Grbić, Andrijana Đorđević, Đorđe Kadijević, Aleksa Marković, Nikola Mijatović, Iva Milanović, Mina Nenadović), na primer, sastavljena je od 10 potpuno različitih karaktera, od 10 potpuno različitih talenata i ja sam za četiri godine studiranja, gledajući ih, veoma mnogo od njih naučila.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.