KO JE DOBIO NAJVIŠE PARA? CECA, JECA ILI MARIJA? Popović na Pinku o Karleušinom honoraru i ODLASKU, ŠOK ZA SVE
Popović surovo iskren, Foto: Printscreen/Pink tv

sve javno izneo

KO JE DOBIO NAJVIŠE PARA? CECA, JECA ILI MARIJA? Popović na Pinku o Karleušinom honoraru i ODLASKU, ŠOK ZA SVE

Jelena Karleuša bila je dugogodišnji član žirija takmičenja vokalnih umetnika "Zvezde Granda", a sada je došlo do svađe između nje i Popovića

Objavljeno: 14:31h

Direktor Grand produkcije, Saša Popović, do detalja je ukazao na svaki detalj navodno izmanipulisanih podataka koje je pevačica Jelena Karleuša objavila uporedivši gledanost svog koncerta i muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koji su bili emitovani u istom terminu.

Popović je gostovao u emisiji "Novo jutro" i ovu priliku je iskoristio i da pomene Karleušino učešće u žiriju gorenavedenog takmičenja, kao i zahteve pevačice na koje Saša nije pristao čime su ultimativno imali presudan uticaj na odstupanje pevačice od stolice žirija.

- Tek sam sad sa ovim procentima ukapirao da ona nama nije doprinosila gledanosti - rekao je Popović lupivši se besno po čelu.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Da podsetimo, Jelena Karleuša bila je dugogodišnji član žirija takmičenja vokalnih umetnika "Zvezde Granda" i do sada je najveću pažnju privlačila uvredama koje je umela da uputi pojedinim učesnicima ovog šou programa, ali i brojnim svađama koje su izbijale između nje i drugih članova ekipe žirija.

- Zahvaljujem joj se što je bila šest godina u žiriju. Marija i Ceca su skuplje od Jelene Karleuše, i njima su svima otišli honorari gore. Oni su najbolji žiri - govorio je Popović.

1 / 3 Foto: Printscreen/Pink tv

- Kad ona laže svoje pratioce o procentima, koji su proverljivi, šta će onda za druge stvari. Žao mi je Jelene Karleuše, mogla je da ostane u "Zvezdama Granda", ali zbog određenih okolnosti, tražila je abnormalne cifre, Grand smo prodali, ti ljudi nisu hteli da joj to isplate. Otišla je, na njeno mesto je došla Ceca! Dva prsta u oko, to nju najviše boli - podelio je Popović.

Bonus video:

02:26

Pevačica Slavica Angelova odnela je pobedu u nedavno završenom takmičenju Zvezde Granda.

(Espreso/Srbija danas/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.